2777
2789

عزیزم برو پیش روانپزشک درمان شو 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانم برام نوبت گرفت و تلفنی ویزیت شدم.وضعم خیلی وخیمه.دست ب هیچی نمیتونم بزنم

عزیزم منم حالم خیلیییییییی بد بود جوری که دیگه به مرگ نزدیک شده بودم برام سرترالین ۱۰۰ و الانزاپین ۵ نوشت خدارو هزار مرتبه شکر به کل خوب شدم انشالله که توهم خوب میشی

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
رفتم دارم قرصم میخورم

چه قرصی گلم

آرزوم بودبیام شهرنزدیک مامانم اینا.دوشنبه اومدیم شهرنزدیکشون  ولی نتونستم دست ب هیچی بزنم.میترسم.میگم همه چیم نجسه.وسواس تمیزی نجسی دارم.رودستگیره در کلیدپریز حساسم و نمیتونم دست بزنم کارم گریه هس فقط. 

من بخاطر کرونا اینجوریم انقدر میشورم که پوست دستم داعون شده

کاش منم بخاطرکرونابود.مامانم وخواهرم اومدن وسایلام بیشترش چیدن و بقیش گذاشتن واسه بعد.من و اوردن خونه خودشون.مامانم وخواهرم ازونور گریه بخاطرحال من.بابامم  ازونور داغون بخاطرحالم.بابام ک ازونور میگف با ای حالت چطو برم سرکار.قربون صدقم رفتن.بچه نیستما۳۲ سالمه.من ودخترم خونه مامانمیم و بابام میگ تاخوب نشی نمیذاریم بری خونت