دل_آرا74 مدیر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 205 عنوان شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 93 پست وای بچه ها ما یکساله عروسی کردیم شوهرم خیلی شلختس هرروز هم داره بدتر میشه ناخوناشو حتما باید بگم تا کوتاه کنه جوراب نمیپوشه پاهاش همش سیاهه احساس میکنم کل فرش خونه کثیفه دستشویی میره پاشو میزاره رو دمپایی کامل نمیپوشه هردریو باز میکنه دیگه باز میمونه تخمه میوه شکلات میخوره تمام میریزه زمین احساس میکنم باید براش زیرانداز بندازم ازاین به بعد یه اخلاق بدشم اینه مدام ببخشید کرم میریزه بهم واسه خنده خودش چیکار کنم باهاش واقعا خسته شدم 1399/02/25 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانی1378 عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2792 مرد سالاری یعنی چطورین؟؟؟؟؟ باید حرف حرف مرد خونه باشه. مث قدیما چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶ . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰.. وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃 وزن هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻 وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪. هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰ 😃😃. وزن هدف۷۲😎 هیچوقت دیر نیست😃
دل_آرا74 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 205 ام دی اف کارا و نجارها که با میلی متر سروکار دارن که خیلی مرتب هستن؟ وایه خودمم سواله....چون پدر خودمم یه مدت ام دی اف کار میکرد خبلی مرتب منظمه
دل_آرا74 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 205 بیرونم میرین تو لباس پوشیدنم شلخته س اره انقد باید بگم بگم تا مثلا یه تیپ خوب بزنه وگرنه همون لباسیو که صبح پوشیده رفته سرکار همونو میپوشه
parsdohgt۶۷۸۹ عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 423 حق داری. ولی این چیزا تو نامزدی مشخصه ها موافقم ❤کلام تو عصای معجزه گر توست❤