زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اخه برام جالبه که مادرش و پدرش و سه تا خواهراش همشون تمیزو مرتب هستن و اصلا به کسی کرم نمیریزن و آرو ...
همین دیگه احتمالا از اون خونواده هایی هستن که به پسر میگن تو بخور و بخواب ما جمع میکنیم که شوهرت اینجوری شده , مارشوهرمن که اینجوریه همش میگه پسرام بشینن بریزن بپاشن بخورن لباساشونو دم به دقیقه کثیف کنن عب نداره زنا کار کنن البته خداروشکر پسرا هیچکدوم اونجوری که میگه نشدن عین پدرشون هستن که به خونه و زندگی اهمیت میدن
اخه چن روز پیش با ی نفر دوست بودم همین پروفایل شما رو داشت ولی اسم کاربریش خانومییییییییی بود ولی هم اسم شما بود اومدم پیام بدم یهویی تعلیق شد فک کردم شما بودی
با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
همین دیگه احتمالا از اون خونواده هایی هستن که به پسر میگن تو بخور و بخواب ما جمع میکنیم که شوهرت این ...
دقیقا مادرشوهر ابجی منم اینجوریه که الان دامادمون شلختس هرموقع ک خونه رو کثیف کنه خودش میاد تمیز میکنه اولا داشته خونه تمیز میکرده بعد یه دفعه ابجیش میاد ابجیش به خواهرم گفته بود اصلا باورم نمیشه فلانی حتی تو خونه باید لیوان اب دستش میدادم
اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂