2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 93 پست
واقعا راست گفتی. پسرم الان دو سالشه. تا حالا نشده پوست شکلات یا بیسکوییت که میدم دستش رو زمین بندازه ...

خانواده عموم اینجورین تخمه رو میریزن رو فرش بعد میخورن 

میری خونشون هرنفر یه مشت جلوشه😐

همش بخاطر تنبلی وشلختگی زن عموم هست  روزی یبار ظرف میشوزه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه برام جالبه که مادرش و پدرش و سه تا خواهراش همشون تمیزو مرتب هستن و اصلا به کسی کرم نمیریزن و آرو ...

همین دیگه احتمالا از اون خونواده هایی هستن که به پسر میگن تو بخور و بخواب ما جمع میکنیم که شوهرت اینجوری شده , مارشوهرمن که اینجوریه همش میگه پسرام بشینن بریزن بپاشن بخورن لباساشونو دم به دقیقه کثیف کنن عب نداره زنا کار کنن البته خداروشکر پسرا هیچکدوم اونجوری که میگه نشدن عین پدرشون هستن که به خونه و زندگی اهمیت میدن 

چجوری کرم میریزه یعنی چیکار میکنه

مثلا یه کار میکنه همش صدام دربیاد دیگه یا میره مرغ عشقامو انگولک میکنه یا میره آشپزخونه هی دست به وسایلا میزنه عین بچه ها و مثل اینها

خانواده عموم اینجورین تخمه رو میریزن رو فرش بعد میخورن  میری خونشون هرنفر یه مشت جلوشه😐 همش ...

چه باحالن. خخخخخخ

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
شاید فکر کنید الان سوالم طعنه طوره ولی من در آستانه ی ازدواجم سوالم کاملا جدیه یعنی تو خاستگاری ...

هرچی هرچییییی که برات مهمه رو بگو. اصلا نذار بمونه چیزی. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
خیلی ریز در مورد نظم و ایناش سوال پرسیدی چقد ی بار ناخن میگیره یا میره حموم وقتی تو ماشینه اشغالو ...

😂😅

من تو این سایت این چند روز واقعا زندگی کردم وواقعا خیلی چیزا یاد گرفتم

حالا ترسم اینه که از کجااااا بفهمیم راست میگه!!!!تو خاستگاری همه خودشون وموجه نشون میدن دیگه

شاید فکر کنید الان سوالم طعنه طوره ولی من در آستانه ی ازدواجم سوالم کاملا جدیه یعنی تو خاستگاری ...

بنظرم هرچیزی ک برات مهمه رو بپرس. من اگه میدونستم تو خونواده همسرم مرد سالاریه... هرگز باهاش ازدواج نمیکردم... 

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
نه چطور؟ قبلا عضو نبودم خاننده خاموش بودم

اخه چن روز پیش با ی نفر دوست بودم همین پروفایل شما رو داشت ولی اسم کاربریش خانومییییییییی بود ولی هم اسم شما بود اومدم پیام بدم  یهویی تعلیق شد فک کردم شما بودی 

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

جیغ دادا بیدادکن  من میشینم میزنم رو رون پاهام و میگم ای خدا مگه من کوزت هستم ای خدا خسته شدم حساب کاردستش میاد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
همین دیگه احتمالا از اون خونواده هایی هستن که به پسر میگن تو بخور و بخواب ما جمع میکنیم که شوهرت این ...

دقیقا مادرشوهر ابجی منم اینجوریه که الان دامادمون شلختس هرموقع ک خونه رو کثیف کنه خودش میاد تمیز میکنه اولا داشته خونه تمیز میکرده بعد یه دفعه ابجیش میاد ابجیش به خواهرم گفته بود اصلا باورم نمیشه فلانی حتی تو خونه باید لیوان اب دستش میدادم

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂