2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 93 پست

شوهرمنم کرمش بگیره انقددجیغ میززنم تاصدام توآپارتمان بپیچه😂😂خودش میکشه کنارمیگه غلط کردم😂

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید ملایمت و صبر داشته باشی و انتظار تغییر ۱۸۰درجه نداشته باشی،ایشون باید رعایت کنه هر چند کم و شما در مقابل بهش پاداش بدی پاداشت هم میتونه کم کردن حساسیتت باشه😊

یک نفر باید باشد. . . 

وای خدا به دادت برسه چقد سخت من باشم دیوونه میشم میکشمش یعنی ! شوهر من پاشو یکم کج بذاره کنار فرش بره اونطرف کلی داد و بی داد میکنم ! گاهی به شوخی میگه من از اعضای خانواده نیستم خواهش میکنم منم عضو کن بذار راحت باشم دعوام نکنی البته الان دیدم خیلی دارم حساس میشم یکم جدی نمیگیرم میگم راحت باش هر وقت رفت بیرون زودی جمع و جور میکنم 

شاید فکر کنید الان سوالم طعنه طوره ولی من در آستانه ی ازدواجم سوالم کاملا جدیه یعنی تو خاستگاری ...

خیلی ریز در مورد نظم و ایناش سوال پرسیدی

چقد ی بار ناخن میگیره یا میره حموم

وقتی تو ماشینه اشغالو پرت می‌کنه بیرون؟

تفکیک زباله ش چطوره؟

همه چی بپرس

من پرسیدم😑راضیم از سوالاتم

بخدا خسته شدم ۵۰متره خونه همش اما همش جارو و مرتب کردن کمد لباسو کفش و تمیز کردن اینه و دستشوییو حما ...

چاره ای نداری باید تحمل کنی

مرتب بهش بگو ،دیگه مجبوره باهات راه بیاد

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
دقیقا شوهرت برعکسه شوهرمنه بخدا از بس وسواسه🤣گاهی وقتا میگه تو خوب جارو نمیکشی بزار خودم انجام بد ...

واقعا خوش به حالت...شوهر من انقد شلختس اصلا خونم شبیه خونه تازه عروسا نیست

وای برعکس شوهر من اون جورابی که صبح پوشیده رفته سرکار دیگه بعد ازظهر نمی پوشه باید یه جوراب دیگه بپو ...

سلام عزیزم شما قبلا با ی کاربری دیگه بودی؟؟؟

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

شوهر خواهرمم همبنجور شلختس ولی خودشم جمع میکنه تو واری خونه خیلی کمک خواهرم میکنه

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
شوهرمنم تقریبا همینه تازه حساسیت فصلیم داره دائم اب دماغشم میاد😣 منم باردارم واستراحت مطلق بایدواس ...

اب دماغش نریزه تو غذا صلوات😕

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 

میخوای چن روزی با همسر من تنهاش بذاریم قشنگ همسرم درستش میکنه یه آقای تمیز و منظم تحویل میگیری😂

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢