2777
2789
عنوان

شوشو جون

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 173 پست
دختر همسایمون ۱۳ عقد کرد من ۲۱ سالم بود مجرد بهش تبریک ک گفتم برگشت گفت مرسی تو هم ب فکر خودت باش تو ...

😂😂😂😂 دختر دوست مامان منم ۱۵ سالگی بچه دار شد منم ۲۱ بودم! به من میگف تو دیگه سن مادر شدنت گذشت همون فکر درس و کتابات باش!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون اگر ۱۸ به بالا میبودید بهتر میبود

همسرتون شغلش چیه؟ اگر از پس یه زندگی بر بیاد بد نیست بااینکه سنشون کمه بازم 

خوشبخت بشید😊

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

ترو نمیدونم اخه دخترا خیلی عاقل تر از پسران 

ولی یا خدااا مرد ۱۹ ساله 

قلبم داره دردمیکنه لا اقل شوهر ۲۵  برات خوبه اخه این بچسسس یعنی  ۶ سال ازت کوچکتره ببین اخه  اون چیمیفهمه 

البتههههه این نظر منه  مرد باید بزرگتر باشه مردتر باشه 

درخواست🚫

چه خبرته بابا؟؟؟یه عمر می خوای شوهر داری کنی؟؟؟بذار بزرگ بشی بعد برو تو زندگی

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
😂😂😂😂 دختر دوست مامان منم ۱۵ سالگی بچه دار شد منم ۲۱ بودم! به من میگف تو دیگه سن مادر شدنت گذشت ه ...

خیلی پررو شدن 😂😂😂😂

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
یا خدا خودت ب دادمون برس هر روز خدا ی چیزی میشنویم  منکه بخدا قاطی کردم اخه بچه تورو چ ب ازد ...

عزیزم این حرفا چیه من خودم 13 عقد کردم خداروشکر هم زندگیم خوبه هم شوهرم مشکلی هم ندارم نگو الان زوده 2سال دیگه حالتو میپرسم که الان8ساله ازدواج کردم سرد و گرم زندگی رو چشیدم یه بچه هم دارم

خدایا بابت همه چیز شکرت😙

فقط دوس دارم بدونم توی ۱۳سالگی چ تصوری ازدواج داشتی ک تلاشم کردی براش😒یکم بفکر درس باش فک کردی کل زندگی گل و بلبله.جمع کنین این مسخره بازیارو

منم و این صنمو عاشقی و باقی عمر....  
دختر همسایمون ۱۳ عقد کرد من ۲۱ سالم بود مجرد بهش تبریک ک گفتم برگشت گفت مرسی تو هم ب فکر خودت باش تو ...

ما هم از این همسایه ها داشتیم دختره جیزی نگفت اما مادرش یه جوری پز میداد دخترما سر و سامون دادم دو تا دختر داره یکیشون بعد چند ماه طلاق گرفت باز دوباره ازدواج کرده اون یکی هم یه هفته فقط یه هفته پیش شوهرش بود شوهره طلاقش داد الان باز عقد یکی دیگه س