2777
2789
عنوان

شوشو جون

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 173 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقران میخوام هر چی این کارارو میکنه بزنم لت و پارش بکنم زحمت کشیدم سه سال بیخود کردی شوشو خوشمل ذقو ...

وای😂😂😂😂آروم باش بابا خب بچس نمیفهمه بعدا به حرف ماها میرسه ولی حیف که  دیر میشه 👊

...
عجیب عاشقت شدم😂😂😂

❤️😅

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
وای😂😂😂😂آروم باش بابا خب بچس نمیفهمه بعدا به حرف ماها میرسه ولی حیف که  دیر میشه 👊

دقیقا😂😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

دختر همسایمون ۱۳ عقد کرد من ۲۱ سالم بود مجرد بهش تبریک ک گفتم برگشت گفت مرسی تو هم ب فکر خودت باش تو دبه دیگه جا نمیشی ب فکر تانکر باش چون تو دیگه ترشیدی😐😐😐

قیافه من😳قیافه اون ☺

ب مادرش گ گفتم برگشت گفت ب دل نگیر بچه است دیگه 

گفتم اگه بچه است چرا شوهرش دادی دیگه سکوت کرد

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من یادمه یکی از فامیلامون یه سال از شما کوچیکتر بود و شوهرشم19ساله بود الان خیلی خوشبختن یه پسر ۸ساله اینا هم دارن باید قشنگ بسنجین من خودم شاید دختر داشتم نمیزاشتم نمیدونم باید فکر کنین نه میشه گفت کاملا درست نه کاملا اشتباه

برای بهبود و خوب شدن زندگیم میشه یه صلوات بفرستین لایکم کنید منم براتون بفرستم☺

اگر واقعا یک عروس کم سن و سال بودی الان سایتو میذاشتی رو سرت و به همه بد و بیراه میگفتی و میبایستی الان به همه ثابت کنی بیشتر از بقیه کدبانو و فهمیده هستی ولی چون خیلی ریلکسی معلومه کلا الکی میگی😜

.