2777
2789
عنوان

شوشو جون

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 173 پست
یه دختر پاک باشه از بچگی خواستگار داشته باشه باید طرفش مشکل داشته باشه طرز فکرتون نا بجاست خوشبخت با ...

یعنی چی ؟ یعنی بچه 11 یا 12ساله میتونه پاک نباشه ؟ شما کجا زندگی میکنین که بچه های 11سالتونم دنبال دوست پسرن ؟؟ حتما به خانواده ها اموزش بدین که حواسشون به بچه ها باشه این خیلی فاجعه بزرگیه 

🌹
یعنی چی ؟ یعنی بچه 11 یا 12ساله میتونه پاک نباشه ؟ شما کجا زندگی میکنین که بچه های 11سالتونم دنبال د ...

مگه پاک نبودن فقط به دوست پسر داشتنه؟؟

خدایا بابت همه چیز شکرت😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه پاک نبودن فقط به دوست پسر داشتنه؟؟

شما داری میگی دختر 11ساله  پاکه .. مگه دختر بچه 11ساله ناپاکم داریم .. خب شاید جایی که شما زندگی میکنی دخترای 11سالتون دوست پسر دارن صیغه میشن .. بالاخره دختر ناپاک یعنی همین ..

🌹
شما داری میگی دختر 11ساله  پاکه .. مگه دختر بچه 11ساله ناپاکم داریم .. خب شاید جایی که شما زندگ ...

نه تو هر شهری بعضی از دخترا خودش پاکه اما مادرش یا خواهر یا هرکسی از فامیلش پاک نیست بخاطر اون بعضی ها پدرشون باعث دختر میشه بعضیا برادرش خوب نیست نمیان سراغش من منظورم این بود الکی تهمت نزن

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
نه تو هر شهری بعضی از دخترا خودش پاکه اما مادرش یا خواهر یا هرکسی از فامیلش پاک نیست بخاطر اون بعضی ...

اهان از اون نظر .. به هرحال خواهر من 12سالشه به خاطر عروسکش یک شبانه روز قهر و گریه میکنه .. از هرجهتیم فکر کنی دختر بچه 11یا 12ساله عروسی نیست .. به هرحال خوشبخت باشین 

🌹
اهان از اون نظر .. به هرحال خواهر من 12سالشه به خاطر عروسکش یک شبانه روز قهر و گریه میکنه .. از هرجه ...

بله از اون نظر میگم خواهر خودمم 13 سالشه اما دیگه با عروسک بازی نمیکنه

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
اهان از اون نظر .. به هرحال خواهر من 12سالشه به خاطر عروسکش یک شبانه روز قهر و گریه میکنه .. از هرجه ...

ممنون ولی من راضی هستم همه جوره از همه چی شکر خدا انشالله همه از زندگیش راضی باشه به حق این شب عزیز

خدایا بابت همه چیز شکرت😙

عزیزای دلم سلام دوباره 

نتم تموم شد

پصتاتون رو خوندم

اره سنمون کمه

اره ۱۳ سالگی عشقو نمیفهمیم

واره های دیگه...

ولی خداوکیلی از ۱۳ سالگی واسه هم میمردیم

۱۳۸۰ هم سال تولد اقامون هست

و منم خیلی اقامو دوس دارم

اونم همیتطور

رشته ب قه

فعلا پیش عموش شاگرده نجاریه

ی زمین با پول خودش خریده و ی موتور اونم با پول خودش

خانوادش بافرهنگ و پولدار و عالی

خودشم خیلی خوشکله صداشم اصلا بد نیس جوشم نداره سبیلاشم بد نیس

و منم رشدم کامل شده

ولی از لحاظ مدیریت زندگی فک میکنم ک واقعا میتونیم از پسش بربیایم چون واقعا اون و من هر دو نجیب و زحمت کشیم

خداجون ی ارامش خوب بهم بده ک دیگه هیچ نیازی ب محبت دیگران نداشته باشم عاشقتم راسی ۲۸ ام ک تولدمه ازتون انتطار کادو دارما