2777
2789
عنوان

شوشو جون

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 173 پست
عزیزم منظورم فقط خونواده شوهر شما نبود در کل میگم همه این خونواده هایی که میرن خاستگاری یه دختر بجه ...

من با شوهرم دوست نبودم ازدواجمون سنتی بود شوهرم دیده بود خوشش اومده بود چون مامانم میشناختش میدونست چجور آدمی هستن اجازه داد خواستگاری بیان اونم دلایل خودشو داشت چون نزدیک به 2سال خواستگارام بود شب و روز آدم می‌فرستاد خونمون آخر سر هم رفته بود پیش بابا بزرگم 7ساعت تمام راه رفته بود که از بابا بزرگم بخواد مامانمو راضی کنه حداقل یکبار اجازه بده بیاد خونمون

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
واسه طرز فکرتون متاسفم آدم اگه سیاست داشته باشه چه تو 13 سالگی چه تو 30 سالگی میتونه زندگی شو اداره ...

چرا درک نمیکنین که بچه 13ساله بچس بچه .. شما که خودت تو این سن ازدواج کردی  خواهش میکنم دیگه بقیه رو تشویق نکن .. من 16سالگی ازدواج کردم با اینکه شوهر خوبی دارم ولی خیلی پشیمونم که چرا به درسم نرسیدم چرا خوشی نکردم چرا بچگی نکردم .. شما یا داری خیلی کلاس میذاری یا هنوز عمق فاجعه رو درک نکردی .. به خاطر صلاح بچهایی که الان دارن این پستا رو میخونن بهتره این بحث رو تموم کنیم که مبادا فکر کنن ازدواج سن پایین خوبه و ایندشونو خراب کنن

🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه طرز فکرتون متاسفم آدم اگه سیاست داشته باشه چه تو 13 سالگی چه تو 30 سالگی میتونه زندگی شو اداره ...

نمیدونم والا لابد سیاست خاله بازی رو میگین چرا همه خانوما اینو گرفتن سر زبونشون سیاست داشته سیاست داشته باشین سیاست چی بنده 28 سالمه به خدا اصلا هم سیاست بلد نیستم خدا رو هزار بار شکر زندگی خیلی خوبی هم دارم خونواده ی شوهرم هم دوسم دارن تنها سیاستیم که دارم احترامشونو نگه داشتم دیگه این سیاست چیه اینقدر پیچیده ش کردین الانم نمیخوام ادامه بدم این بحثو انشاا... خوشبخت باشین و پایدار

چرا درک نمیکنین که بچه 13ساله بچس بچه .. شما که خودت تو این سن ازدواج کردی  خواهش میکنم دیگه بق ...

خدا خیرتون بده حداقل شما راستشو میگین چون واقعا حرف های اون خانوم به ضرر همه س منم کل حرفم همینه که این خانوم متوجه نمیشن واقعا ازدواج تو سن پایین ظلم به اون ادمه شمایی که 16 سالگی ازدواج کردین باید به فکر درس و مدرسه و تفریح با دوستاتون بودین نه دغدغه ی اداره ی یه زندگی زناشویی کل حرفم همینه امیدوارم شما هم خیلی خوشبخت باشین و پایدار 

من با شوهرم دوست نبودم ازدواجمون سنتی بود شوهرم دیده بود خوشش اومده بود چون مامانم میشناختش میدونست ...

بابا بی خیال یعنی از 11 سالگی خاستوار شما بودن حالا مطمئنین شوهرتون مشکلی نداشته که از همون اول میخواسته با یه دختر بچه باشه

عزیزم حالا که داری عقد میکنی به حرفای اینجا تو جهی نکن اصلا 

کی گفته هرکی با سن کم ازدواج کنه بدبخت میشه؟؟؟

من خودم سنم کمه و عقدم هروز خداروشکر میکنم که همسرمو انتخاب کردم بس که مهربون و اقاس 

حالا که اختلاف ستیتون کمه بچه بودن معنایی نداره چون در یک سطحین و باهم بزرگ میشین

ایشالا که خوشبخت شی🥰

بابا بی خیال یعنی از 11 سالگی خاستوار شما بودن حالا مطمئنین شوهرتون مشکلی نداشته که از همون اول میخو ...

یه دختر پاک باشه از بچگی خواستگار داشته باشه باید طرفش مشکل داشته باشه طرز فکرتون نا بجاست خوشبخت باشید بسلامت

خدایا بابت همه چیز شکرت😙

من خودم هفده سالگی ازدواج‌کردم و درسم هم ادامه دادم یعنی از هم سن سال های خودم عقب نموندن از نظر تحصیل از نظر تفریح من هم با دوستام خوش گذرانی میکنم ولی آخرش به این نتیجه میرسم واقعا ازدواج تو سن کم اصلا خوب نیست

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
چرا درک نمیکنین که بچه 13ساله بچس بچه .. شما که خودت تو این سن ازدواج کردی  خواهش میکنم دیگه بق ...

بقیه ننشستن که با حرف من ازدواج کنن یا طلاق بگیرن من گفتم مونده به عقل آدم  من تو 13 عقد کردم 17 هم عروسی کردم الانم خوشبختم روزی هم 1000بار شکر میکنم خدارو که شوهرم خوبه بچم سالمه من به زندگی دیگران کاری ندارم میخوای شما طلاق بگیر 50 سالگی ازدواج کن به کسی ربطی نداره بسلامت

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
یه دختر پاک باشه از بچگی خواستگار داشته باشه باید طرفش مشکل داشته باشه طرز فکرتون نا بجاست خوشبخت با ...

مسائل رو خیلی قاطی کردین معلومه که یه دختر بچه پاکه چون بچه س چون هنوز هیچی از زندگی نفهمیده به هر حال امیدوارم خوشبخت باشین و دختر خودتون رو با این طرز فکر شوهر ندین

عزیزم من خودم معتقدم ازدواج سنی نداره و باید حتما به بلوغ اجتماعی رسیده باشی ولی هر کس رو دیدم زیر ۱۹ ازدواج کرده بعدا خیلی خیلی خیلی پشیمون شده ... به نظرم حد اقل تا ۱۸ سالگی صبر کن الان زمان خیلی درستی برای همچین تضمینی نیست

لطفا اکانت پاک شود
عزیزم من خودم معتقدم ازدواج سنی نداره و باید حتما به بلوغ اجتماعی رسیده باشی ولی هر کس رو دیدم زیر ۱ ...

ولی در اصل بهتره با خانوادت مشورت کنی و با مشاور... ما ها هر کدوم نظر خودمون رو میگیم نظر اونا دقیقه حتما به مشاور و والدینت رجوع کن🌸

لطفا اکانت پاک شود
عزیزم این حرفا چیه من خودم 13 عقد کردم خداروشکر هم زندگیم خوبه هم شوهرم مشکلی هم ندارم نگو الان زوده ...

خدارو هزار مرتبه شکر انشالله همیشه خوشبخت باشین

دوره شما با این دوره فرق میکنه جانم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄