2777
2789
عنوان

حس قشنگ مادری

233 بازدید | 36 پست

سلام دوستان

یه خواهش دارم

خیلیا منتظر فرزندن و خیلیا دل شکسته و ناامید...

از دوستانی که تجربه مادری دارن...اونایی که خداوند یه غنچه زیبا بهشون هدیه کرد برای دلگرمی دوستانی که منتظرن مثه من و در آرزوی مادری هستن....بیاین از لحظه ای که بی بی چک مثبت دیدین بگین....بگین چندوقت انتظار کشیدین و اون لحظه چطور سورپرایز شدین

ممنونم

الهی الهی این لحظه زیبا نصیب و قسمت هر زنی بشه

ممنونم .سمیه هستم 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

من بی بی چکم هاله انداخت دیروز و پری روز امروز صب رفتم آز دادم بعد از ظهر جوابش حاضر میشه

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بی بی چکم هاله انداخت دیروز و پری روز امروز صب رفتم آز دادم بعد از ظهر جوابش حاضر میشه

مارو بی خبر نذار

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستین انشالله خدا تمام حاجتاتون رو براورده میکنه 🙏🙏🙏❤❤❤

صبح موعد پریدم دستشویی یه حسی بهم میگفت مامان شدم ،بخاطر شوهرم چراغ حیاط نزدم بعد نماز صبح بود هوا تاریک بود دستشویی هم چراغ نداشت چراغ قوه گوشیم روشن کردم گرمای شهریور بود فوری یه خط صورتی خوشرنگگگگگ افتاد از ته دل خندیدم و گفتم ای جااااان ،با دو رفتم شوهرمو بیدار کردم اونم گفت بزار بخوابم کلی دعواش کردم تا صبح ساعت یازده اینا  از ذوق خابم نبرد   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

وااای مبارکت باشه.خداحفظش کنه

ممنون عزیزم   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

انشالله زودی مامان میشی عزیزم😘

دوازده روز بعد موعدم صبح ساعت۸ بی بی زدم دیدم داره یواش یواش دوخط میشه عکسش زود واسه آبجیم فرستادم میگه مثبته واسه اطمینان دومی هم زدم اونم مثبت شد شوهرمم سرکاربود بهش خبردادم زودبیاد بریم آز بدم، نیم ساعت بعدش آبجیمم خبر داد که بی بی چکش مثبت شده😀 الان منو آبجیم داریم باهم نی نی دار میشیم

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-