ماماآیدا مدیر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 80 عنوان حس قشنگ مادری | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 36 پست سلام دوستانیه خواهش دارمخیلیا منتظر فرزندن و خیلیا دل شکسته و ناامید...از دوستانی که تجربه مادری دارن...اونایی که خداوند یه غنچه زیبا بهشون هدیه کرد برای دلگرمی دوستانی که منتظرن مثه من و در آرزوی مادری هستن....بیاین از لحظه ای که بی بی چک مثبت دیدین بگین....بگین چندوقت انتظار کشیدین و اون لحظه چطور سورپرایز شدینممنونمالهی الهی این لحظه زیبا نصیب و قسمت هر زنی بشه 1399/02/25 | 11:17 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماآیدا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 80 سلام عزیزم آزم مثبت سد سلام عزیزمخدایا شکرتمبارکت باشه گلم
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 سلام عزیزم خدایا شکرت مبارکت باشه گلم بارداری شیمیایی بود پریود شدم😑 که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
ماماآیدا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 80 بارداری شیمیایی بود پریود شدم😑 ای بابابارداری شیمیایی چیهمنم هفته پیش پری شدمخیلی هم علایم بارداری داشتم و ذوق داشتمهنوزم یکم علایم دارماین علایم کوفتی آدم رو خیلی امیدوار میکنهخداوند امید هیچکس رو ناامید نکنهالهی هرکی انتظار میکشه خبرخوش بشنوه
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 ای بابا بارداری شیمیایی چیه منم هفته پیش پری شدم خیلی هم علایم بارداری داشتم و ذوق داشتم هنوزم ی ... لقاح صورت میگیره آز و بی بی مثبت میشه اما لانه گزینی انجام نمیگیره و با تاخیر پری می آد که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
ماماآیدا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 80 لقاح صورت میگیره آز و بی بی مثبت میشه اما لانه گزینی انجام نمیگیره و با تاخیر پری می آد الهیچقدرناراحت کنندهانشالله سری بعد بارداری واقعی باشه برات گلم
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 الهی چقدرناراحت کننده انشالله سری بعد بارداری واقعی باشه برات گلم ممنون که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊