2777
2789
عنوان

حس قشنگ مادری

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 36 پست

من یدفه اولی که فهمیدم باردارم دقیقا یکسال بود وتوی تاریخ عروسیم که سال قبلش بود فهمیدم باردارم روز جمعه بود به همسرم گفتم برو بی بی چک بگیر نمیرفت میگفت ابرومو بردی دیگه ازبس رفتم بی بی چک خریدم خجالت میکشم منم دیگه اصرار نکردم چون میدونستم باردارم ینی من دقیق سر28روز پریودمیشم اگه یروزعقب بندازم یعنی باردارم دیگه خلاصه گفت نمیرم الانم میخوام برم پیش رفیقم چون زنگ زد بهش گفت بیاماشینمودرست کن بعد که رفت ساعت11اومد دیدم میخنده منم فهمیدم بی بی خریده بی بی رو گرفتم سریع رفتم دشویی اماوقتی اومدم بیرون دیدم منفیه  گذاشتمش رومیز رفتم تی وی تماشاکنم شوهرم گفت چیشدگفتم منفی گفت فداسرت بعدکه فیلم تموم شد رفتم دیدم هاله صورتی انداخته به شوهرم نشون دادم هاله رومیدید اماباورش نمیشدتوی همون روزجمعه سه تابی بی چک دیگه گذاشتم همشون هاله انداختن وشنبه آز دادم که مثبت بود  

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله زودی مامان میشی عزیزم😘 دوازده روز بعد موعدم صبح ساعت۸ بی بی زدم دیدم داره یواش یواش دوخط م ...

ای جانم چقدر جالب....خدا حافظ جفتتون باشه...مبارک خودت و آبجی...😍😍😍

من یدفه اولی که فهمیدم باردارم دقیقا یکسال بود وتوی تاریخ عروسیم که سال قبلش بود فهمیدم باردارم روز ...

این واسه بارداری اولم بود که بچم بعداز تولدش آسمونی شد  ولی الانم که باردارم اینوبعد دوماه که جلوگیرموول کردم باردار شدم والان شش هفتمه

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
الهی خداروشکر عزیزم....سورپرایز عالی بود از طرف خدا....مبارکت باشه

مرسی عزیزم

این واسه بارداری اولم بود که بچم بعداز تولدش آسمونی شد   ولی الانم که باردارم اینوبعد دوماه که ...

الهی ناراحت شدم...متاسفم عزیزم...الهی خداوند حافظ و نگهدار کوچولوی توی راهت باشه...نگران نباش عزیزم....مراقب خودت باش

الهی ناراحت شدم...متاسفم عزیزم...الهی خداوند حافظ و نگهدار کوچولوی توی راهت باشه...نگران نباش عزیزم. ...

مرسی عزیزم

اگه دوس داری و ناراحت نمیشی بگو چرا بچه عزیزت آسمونی شد

بخاطرفشارخون بارداری وکنترل نشده من وسزارین دیر بچم دچاراسیب مغزی شده بود ودکترامیگن موقع تولدگریه نکرده فقط قلب کوچولوش میتپیده  

ای جانم چقدر جالب....خدا حافظ جفتتون باشه...مبارک خودت و آبجی...😍😍😍

مرسی عزیزم انشالله قسمت شما هم بشه به زودی😘

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-

سلام خدارو صد مرتبه شکر خیلی خوش حال شدم تبریک میگم مواظب خودت باش 😍😍😍😍😍

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستین انشالله خدا تمام حاجتاتون رو براورده میکنه 🙏🙏🙏❤❤❤
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792