2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 25 پست
به منم کمک کنین لطفا😓 پسرم چهار ماهشه شوهرم گیر داده یکی دیگه بیار هر چی میگم حرف خودشو میزنه😐

وای خیلی زوده نابود میشی من و برادرم یازده ماه با هم اختلاف سنی داریم مامانم تعریف میکنه که خیلی زده شده از بچه

یعنی دو تا کافیه ?اگه شرایط جامعمون خوب بود بخدا میذاشتم سه چهار تا بیارم مثل خارجیا اما گرونی داره ...

من يه پسر يك سال و نيمه دارم و خودمم ٣١ سالمه 

ولي ٢ سال ديگه احتمال زياد بيارم

واقعا گرونيه

من پسرم رو دكتر ميبرم ميارم ٢٠٠ ميدم

همش لباس و پوشك و ...

خيلي سخت شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خیلی زوده نابود میشی من و برادرم یازده ماه با هم اختلاف سنی داریم مامانم تعریف میکنه که خیلی زده ...

آره منم همینو میگم بچم اذیت میشه اولی رو دیر باردار شدم همش فکررمیکنه اینم دیر میشه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من يه پسر يك سال و نيمه دارم و خودمم ٣١ سالمه  ولي ٢ سال ديگه احتمال زياد بيارم واقعا گرونيه ...

آره واقعا امروز دو دفعه بهونه گرفته که باید واسم اسباب بازی بخری که خریدم اوتم خدا تومن...من جونم به مامانو بابام بستست نصف عمرشو اونجا بوده کمکم نکنن نمیتونم از پسش بر بیام خیلی بهونه گیر و لوسه

آره منم همینو میگم بچم اذیت میشه اولی رو دیر باردار شدم همش فکررمیکنه اینم دیر میشه

خودت خسته میشی بچت هم به مراقبت بیشتری بعد از شیش ماهگی که چهار دست و پا بره و راه بره نیاز داره نمیتونی همزمان مراقب خوتو بچت باشی

من پسر اولم هشت سالشه و دومی رو ‌شنبه به امید خدا میرم سزارین پشیمونم میگم کاش زودتر میاوردم ولی واقعا از لحاظ مالی و روحی اماده نبودم با این ک تفاوتشون شد هشت سال ولی خب خودمم امادگی پیدا کردم 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
من پسر اولم هشت سالشه و دومی رو ‌شنبه به امید خدا میرم سزارین پشیمونم میگم کاش زودتر میاوردم ولی واق ...

منم فقط به خاطر بچم دارم اینهمه تلاش میکنم که به یه نتیجه خوب برسم واسه اقدام وگرنه میدونم دوباره باید از صفر شروع کنم.الان خیلی تنهاست 

منم فقط به خاطر بچم دارم اینهمه تلاش میکنم که به یه نتیجه خوب برسم واسه اقدام وگرنه میدونم دوباره با ...

ببین بذار چهار بشه یکی دیگه بیار هم فاصله سنیشون عالی میشه هم خودت استراحت کردی تقریبا 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
خودت خسته میشی بچت هم به مراقبت بیشتری بعد از شیش ماهگی که چهار دست و پا بره و راه بره نیاز داره نمی ...

آره واقعا حق با شماست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
منم فقط به خاطر بچم دارم اینهمه تلاش میکنم که به یه نتیجه خوب برسم واسه اقدام وگرنه میدونم دوباره با ...

استاتر دقیقا شرایطم مثله شماست.منم سی سالمه یه پسر سه ساله دارم واقعا هم شیطونه.خیلی دو دلم برای بچه دوم ولی بازم بعضی وقتا میگم نکه بیارم و پشیمون بشم