من سی سه سالمه یه پسر سه ساله دارم خیلی شیطونو بهونه گیره همه میگن یه دونه کمه یه بچه دیگه بیار ولی من و شوهرم حوصلشو نداریم ولی میترسیم در آینده پشیمون بشیم که پسرم تنها باشه.از نظر مالی مشکلی نداریم اما پسرم داره تازه مستقل میشه و ما یه کم نفس میکشیمو کمکم کنید چیکار کنم تصمیم سختیه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من يه پسر يك سال و نيمه دارم و خودمم ٣١ سالمه ولي ٢ سال ديگه احتمال زياد بيارم واقعا گرونيه ...
آره واقعا امروز دو دفعه بهونه گرفته که باید واسم اسباب بازی بخری که خریدم اوتم خدا تومن...من جونم به مامانو بابام بستست نصف عمرشو اونجا بوده کمکم نکنن نمیتونم از پسش بر بیام خیلی بهونه گیر و لوسه
من پسر اولم هشت سالشه و دومی رو شنبه به امید خدا میرم سزارین پشیمونم میگم کاش زودتر میاوردم ولی واقعا از لحاظ مالی و روحی اماده نبودم با این ک تفاوتشون شد هشت سال ولی خب خودمم امادگی پیدا کردم
منم فقط به خاطر بچم دارم اینهمه تلاش میکنم که به یه نتیجه خوب برسم واسه اقدام وگرنه میدونم دوباره با ...
استاتر دقیقا شرایطم مثله شماست.منم سی سالمه یه پسر سه ساله دارم واقعا هم شیطونه.خیلی دو دلم برای بچه دوم ولی بازم بعضی وقتا میگم نکه بیارم و پشیمون بشم