2777
2789
عنوان

بچه دوم

273 بازدید | 25 پست

من سی سه سالمه یه پسر سه ساله دارم خیلی شیطونو بهونه گیره همه میگن یه دونه کمه یه بچه دیگه بیار ولی من و شوهرم حوصلشو نداریم ولی میترسیم در آینده پشیمون بشیم که پسرم تنها باشه.از نظر مالی مشکلی نداریم اما پسرم داره تازه مستقل میشه و ما یه کم نفس میکشیمو کمکم کنید چیکار کنم تصمیم سختیه

تعداد رای : 6
نظرسنجی
۱
2
33%
۲
3
50%
۳
1
16%
۴
0
0%

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چرا?واقعا لازمه?

ببين منم مثل شما هستم

دلم ميخواد بچم بزرگتر بشه و راحت بشم ولي حس ميكنم  تو اين دنياي امروزي كه همه از هم بيخبرن پسرم به برادر يا خواهر داشته باشه براش بهتره

دوميم به سختي اولي نيست اينو از خيليا شنيدم

ببين منم مثل شما هستم دلم ميخواد بچم بزرگتر بشه و راحت بشم ولي حس ميكنم  تو اين دنياي امروزي ك ...

ولی من نوی این مدت تحقیق کردم همه از اینکه دومی رو آوردن پشیموننن میگن یکی خوب بود

به منم کمک کنین لطفا😓 پسرم چهار ماهشه شوهرم گیر داده یکی دیگه بیار هر چی میگم حرف خودشو میزنه😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
ولی من نوی این مدت تحقیق کردم همه از اینکه دومی رو آوردن پشیموننن میگن یکی خوب بود

من از لحاظ نگهداريش ميگم بازم نظر خودت و همسرت الويته

در كل به منم باشه دلم ميخواد پسرم ٣ يا ٤ ساله بشه و يكم بزارمش مهد و واسه خودم باشم 

ولي حس ميكنم خودخواهيه

به اين فكر كن كه ٣٨ يا ٣٩ سالگي ٢ تا بچه داري كه از آب و گل دراومدن و با هم همبازين و راحت شدي

یعنی دو تا کافیه ?اگه شرایط جامعمون خوب بود بخدا میذاشتم سه چهار تا بیارم مثل خارجیا اما گرونی داره سر به فلک میکشه.شما هم یه دونه دارید?

چرا?واقعا لازمه?

عزیزم به حرف بقیه کاری نداشته باش مگه بقیه میخوان بیان شب زنده داری و نگهداری کنن 

مادر باید از لحاظ جسمی روحی امادگی داشته باشه والا بچه بیاری اعصاب نداشته باشی چه فاید اصلا درست تربیت نمیشه .

من خودم ۳۲ سالمه ی دختر ۵ ساله دارم تا پارسال به هیچ عنوان امادگی نداشتم کم کم دارم امادگی پیدا میکنم و تا چند ماه اینده میخوام اقدام کنم برای بچه.

شما هم صبر کن تا به اون امادگی برسی فعلا هم سنت زیاد نیست 

ب حرف هیچکس هم گوش نده 

وقتی قلب و روح و جسم و اعصابت اماده شد انشالله اقدام کن 

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

بیاری خوبه ولی خودت درباره تفاوت سنیش تصمیم بگیر من پسرم ۷سالش وبخاطر شرایط کارخودم نتونستم بیارم الان پشیمونم چون پسرم تنهاست ولی ازطرفی هم مسافرتام رفتم پسرم محبت کافی دیده ازلحاط شغلی تثبیت شدم الان خودم انادگیش دارم ولی بااین خال شوهرم میگه بزاریه سال دیگه ک خیالمون ازاین یکی راحت باشه ک ازعهده خودش بربیاد.مثلا امسال ک مدرسه اینجوری شد وپسرم سال اولش بود منم ََشاغل بودم خیلی وقت میگرفت درسش.اگه یکی دیگه هم بود خوب برام سخت تربودولی ازحالا دیگه دلم میخاد توهم ب نسبت زندگی خودت بسنج ولی بچه دوم خوبه  از هرلحاظ ک فکرکنی

من دخترم ۹سالشه، وخوهرشوهرم هم سن منه  تویک سال ازدواج کردیم اون الان سه تادختر پشت سرهم اورد وهمش بچم اونارومیدید که همبازی دارن متوجه میشدم عصه میخوره منم تصمیم نداشتم بچه دارشم ولی شوهرم گفت  الان که کوچیکه اینقدرازتنهایی عصه میخوره بزرگ شه چیکارکنیم منم تصمیم گرفتم باردارشدم الان پسرم یک ماهشه دخترم انگاردنیاروبهش دادن  ولی به نطر من یدونه بچه براپدرومادرهم خوب نیست چه برسه به بچه،