2777
2789

متاهلم.تو عنوان نگفتی مجردای دهه شصتی بیان🤔

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو توضیح که اشاره کردم تجرد

توضیح که از بیرون تاپیک مشخص نیست گل.فقط عنوان مشخص بود

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

خب حالا قسمت این بوده بیای یه کامنت بزاری گل آبجینظر گلتو بخونیم

فدات😁🌹با اینکه کامنتم برات مفید نبود ولی خوشوقت شدم از همصحبتی باهات💐

فدات😁🌹با اینکه کامنتم برات مفید نبود ولی خوشوقت شدم از همصحبتی باهات💐

نه اتفاقا تک به تک کلمه هات ارزشمند بود

قربون ادبت دختر،اون مادری که زیر دستش بزرگ شدی از فرشته بودن فقط دوتا بال رو نداره مشخصه💚🌹

نه اتفاقا تک به تک کلمه هات ارزشمند بود قربون ادبت دختر،اون مادری که زیر دستش بزرگ شدی از فرشته بودن ...

نظر لطفته مهربون😘مرسی از محبتت.خیلی خانومی😍کیف کردم از هم صحبتی باهات🥰