2777
2789

خیر سرم روانشناسی خوندم هرچی ک خودمو مشغول میکنم ک بهش فکر نکنم نمیشه لعنتی یدفه میاد تو ذهنم. تاپیک خیلی زدم میدونم حوصله ندارین بخونین ولی در کل اینه ک کلی دوا و درمون و هزینه امروز دکترم گفت فولی نداری امپول داد دور نافم بزنم..همه حرفاش و همه این چند روز عین فیلم میان از جلوم رد میشن اعصابم خورده نکنه خدا نمیخواد من بچه دار بشم ب کی بگم دیگ چرا خدا صدامو نمیشنوه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

کاش میتونستم کاری برات انجام بدم 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش از فولی نداشتن یعنی ضعیفه با دارو خوب میشی این که این همه نگرانی نداره!!

استرس خودش باعث رشد نکردن تخمک باکیفیته

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه میخوای چیکار؟؟؟حتما قسمتت نیست دیگه نکنه دوست داری مثل عمه من بشی؟؟؟چیز زورکی از خدا نخواه حتما بچه به صلاحت نیست...عمه من انقدر کفر گفت انقدر دوا درمون کرد بچه دار شد تو سن 15سالگی با بچش درگیر میشه بچه با چاقو میزنه میکشتش والا به صلاحت نیست حتما

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس
برا بچه اینقدر ناراحتی گلم 😔😔😕

مگه بچه ناراحتی نداره؟!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

استرس و عدم توانایی باروری باهم رابطه مستقیم طارن ینی همونطوری که ناباروری باعث ایجاد استرس میشه خود استرس ایجاد شده هم باعث تشدید ناباروری میشه! 

شما ک روانشناسی خوندی از روشهای مدیتیشن اینا بهتر از ما خبر داری بیشترین کمکی که میتونی بخودت بکنی حفظ آرامش هست.

بچه میخوای چیکار؟؟؟حتما قسمتت نیست دیگه نکنه دوست داری مثل عمه من بشی؟؟؟چیز زورکی از خدا نخواه حتما ...

چه ربطی داره؟!! دلداری دادنتون اصلا خوب نبود؟!

پس کسی که قلبش ضعیفه نباید از کسی که اهدای قلب میکنه بگیره یا دکترا براش کاری نکنن تا طرف بمیره !!!

مثالتون اصلا خوب نبود 👎

عزیزم منم یه سال کلی دارو و امپول زدم ماه اخر دکترم بهم گفت خانم برو این داروهای جدیدو بخور شش ماه دیگه بیا یه جوری هم با تاسف گفت که انگار هیچ وقت قرار نیست بچه دار بشم ولی خدا خواست و همون ماه بچه دار شدم پس ناراحت نباش خدا بخواد میشه 

عزیزم منم یه سال کلی دارو و امپول زدم ماه اخر دکترم بهم گفت خانم برو این داروهای جدیدو بخور شش ماه د ...

انشالله ک هرچی خودش بخواد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چن سالته عزیزم

۲۴ شوهرم ۳۲