2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست
من یه پسر دایی دارم ماشینش هاچبکه یه پسره از دور دیدم همون ماشین همون مو همون عینک بهش از دور دست تک ...

منم چشمم یکم ضعیفه از دور یه مرده رو دیدم فکرکردم شوهرمه براش هی دست تکون میدادم اونم دست تکون میداد اومد نزدیک دیدم چیکار کردم از هولم به بدبخت فحش دادم😂😂🤣😂🤣🤣

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞
ما هیئت فامیلی داریم موقعی که بخوایم شام بدیم همونجا سفره میندازیم که بقیه غذاشونو بخورن  ی با ...

وااااااییییی خدااااا عاااالی بود عااالی😂😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اون صحنه هیچوقت از یادم نمیره چجوری همه از خنده در میرفتن منو شوهرم دیدیم همه در میرن پشتمونو ک ...

😂😂🤣😂🤣🤣خیلی دوستت دارم 

یبار یه معلم مرد داشتیم این بنده خدا میخواست یه شکل بکشه بلدنبود من از سرجا کمکش میکردم اها اقا افرین بکشید چپ حالا حالا بکشید پایین نه اقا بکشید پایین افرین دوستام مردن از خنده معلممونم به بهونه ی تعویض مازیک رفت بیرون

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

یبار رفتیم عروسی بعد همه فامیل باهم رسیدیم تالار.. ما خانم ها جلو و آقایون پشت ما حرکت میکردن تا برسیم به اسانسوراش 

آسانسور زنونه و مردونه هم جدا بود 

آقا من زرتی پریدم تو یک اسانسور بعد یه خانم مسعول اونجا اومد گفت این مردونه ست😟😟😟😟😟😟😟😟😟😂

حالا  من فقط داخل آسانسور کلی هم مرد جلوم ک بیام بیرون برررررن تو😒😒😒😒

اصلا حالا ک دارم  می نویسم دستام یخ کرده از خجالت 😒😞 

بابابزرگ مامانم مرده بود مامانم خالم گردو میذاشتن وسط خرما من ودخترخالم هسته درنیاوردیم بعد خالم خرم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣واقعا چه بکن بکنی شد

منم چشمم یکم ضعیفه از دور یه مرده رو دیدم فکرکردم شوهرمه براش هی دست تکون میدادم اونم دست تکون میداد ...

من  خیلی عجولم یه سری هم با دوچرخه رفته بودم ببرون دور بزنم واسه خودم خوراکی بخرم حالم بد شده غش کردم کنار جوب نشسته بودم پسر عمم اوردم خونه الان چند ساله که بهم میگن غشی 😂😂😂😂 اومده بود میگفت زندادیی اینو نزارید بره بیرون داشت می مرد 

تا حالا علی بی غم شنیدی من نفسشونم نفس بی غم 💜
یه بارم رفته بودیم تله کابین شوار شیم همین چند سال پیش یهو خیلی شلوغ شد من همیشه دست بابامو میگیرم ا ...

اون چه آدمی بوده😂😂

یبار یه معلم مرد داشتیم این بنده خدا میخواست یه شکل بکشه بلدنبود من از سرجا کمکش میکردم اها اقا افری ...

همون معلمم یه بار شورتش از شلوارش اومده بود بالاتر و رو پیرهنش بود خیلی کشید بود بالا این بنده خدا نگو ازصبح سه تا کلاس رفته بود همه کلاسا دیده بودن بعدا توسرویس گفتن زنگ اخر تو کلاس ما یه دوست داشتیم خیلی تخس بود گفت اقا اجازه گفت بله گفت اقا ما شورتتونو داریم میبینیم گفتدچی گفت اقا شورتت رو پیرهنته بد بخت تا یه هفته نرخصی گرفته بود گفتن اپاندیسش پاره شده فک کنم از فشار خجالت 😂😂

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
همون موقعه که بابابزرگ مامانم مرده بود خاله مامانم داشت با نوش بازی میکرد عقب عقب میرفت هیکلش کپ دخت ...

عاشقتم😂😂😂😂