2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست

ما هیئت فامیلی داریم موقعی که بخوایم شام بدیم همونجا سفره میندازیم که بقیه غذاشونو بخورن 

ی بار رفتم ب مداح گفتم حاج اقا به زنا بگین جلوشون تمیز باشه اقایون بیان بخورن 😨 (منظورم غذا بود ک اول زنا میخورن بعد مردا )0

یک صدم هم احتمال ندادم که میکروفون روشنه و جمعیتی صدای مخملیمو میشنون 😳😒

اون مرحوم جاش تو بهشته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یعنی اون صحنه هیچوقت از یادم نمیره چجوری همه از خنده در میرفتن منو شوهرم دیدیم همه در میرن پشتمونو کردیم ب اونا سر ی مزار ناآشنا نشستیم مثلا فاتحه می‌خونیم ولی از خنده ریسه می‌رفتیم...کلا مراسم ختمش آباد شد

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابابزرگ مامانم مرده بود مامانم خالم گردو میذاشتن وسط خرما من ودخترخالم هسته درنیاوردیم بعد خالم خرما رو گردو گذاشته بود بعد مامانم دوباره همونو برداشت گردو بزاره خالم گفت اینو من کردم تو دیگه نکن مامانم گفت تو کردی من هنوز میخواستم بکنم بعد دخترخاله بیشعورم گفت اوه چه بکن بکنیه حالا مادوتا پنجم بودیم مثلا هیچی نمیدونستیم دختر خالم ابرومونو برد من از بس خندمو نگه داشتم افتادم به سرفه میخواستم خفه شم

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
بقیه سوتیهام بمونه برا بعد خوشحال شدم از سوتیاتون برم ک شب مهمون دارم اینجا پلاسم😂😂😐🤦

مرسی قربونت برم که شادمون کردی⁦❤️⁩😍

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞
اقا من یه بار تو خیابون داشتم تنها راه میرفتم چند تا پسر از روبه روم داشتن میومدن حسم گفت الان متلک ...

😬😬😂😂😂

لبخند بزن اینم میگذره❤️🌹                  همسرم دستاتو میبوسم دورت بگردم🥰😘
من سه چهار سال پیش تو گروه تلگرام خانوادگیمون یههو دستم خورد روی استیکر ک بالاش نوشته بود بیا منو بک ...

یا ابلفضل😂😂🤣🤣

یه بارم رفته بودیم تله کابین شوار شیم همین چند سال پیش یهو خیلی شلوغ شد من همیشه دست بابامو میگیرم اون وسطا نگو بابام دستمو ول کرد یه پسر دیگه دستمو گرفته بود 😂😂😂

تا حالا علی بی غم شنیدی من نفسشونم نفس بی غم 💜
واای نگم برات من نامزدم چن روز پیش با خواهرشوهرم و بچش داشتیم میرفتیم خونه اون یکی خواهرشوهره نامز ...

اره عالی بود🤣🤣