2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست

این سوتی هم مال یکی از کاربراس 

میگفت یروز رفتم طلا فروشی خواستم ازشون بپرسم گوشو سوراخ کنن چند میگیرن..حواسم نبود گفتم آقا چند میگیری بکنی؟مرده تعجب کرده بود گفت چی 😳گفتم سوراخ..دیگه نفهمیدم از کدوم ور در رفتم 🤦‍♀️🤕

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه که بودم بچه ام نه 10 11 سالم بود مامانم داداشمو برده بود دکتر من آیفونو برداشتم قرآن خوندم همسای ...

تو دیگه کی هستی😂😂😂😂😐🤦

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
این سوتی هم مال یکی از کاربراس  میگفت یروز رفتم طلا فروشی خواستم ازشون بپرسم گوشو سوراخ کنن چن ...

ای واااااااااای خدااااااااا شکمم😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤦

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

من همهیشه تو کوچه میدوم دویدنو دوس دارم اونسری وایسادم سر کوچه که بدوم ساعت 2 ظهر بود از مدرسه داشتم میومدم دویدم رسیدم به وشط کوچه یهو یه پسره اومد وسط پرت شدم بغلش فقط دستشو دور کمرم حلقه کرد که پخش نشم رو زمین دستای منم رو سینش بود آب شدما تازه یارو همسایمونه 

تا حالا علی بی غم شنیدی من نفسشونم نفس بی غم 💜

یه بار دخترخالم گوششو واسه دوبار ه سوراخ کرده بود گوشواره بندازه من گفتم ا فاطمه تو دوتا سوراخ داری دختر خالم اب شد جمع از خنده پکید

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
من همهیشه تو کوچه میدوم دویدنو دوس دارم اونسری وایسادم سر کوچه که بدوم ساعت 2 ظهر بود از مدرسه داشتم ...

منم یبار اینجوری شدم هر وق پسررو میبینم عین روح محو میشم 😂😂😂🤦

یه بار فک کنم راهنمایی بودم برنامه کلاس ها داده بودن شنبه زنگ اول ورزش داشتیم و زنگ اخر ریاضی منم که ...

عالی بود یعنی 🤣🤣🤣🤣

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞
تو دیگه کی هستی😂😂😂😂😐🤦

حالا اینکه خوبه که همسایه داریم اسمش نوروزه یه سری اومده بود زنگ زده بود همون 10 11 سالم بود ایفونو برداشتم گفتم شما نزدیک عید بود گفت عمو نوروزم منو میگی انقدر ذوق کردم تو داشتم داد میکشیدم مامان مامان عمو نوروزه 😀😀😀

حالا اینکه خوبه که همسایه داریم اسمش نوروزه یه سری اومده بود زنگ زده بود همون 10 11 سالم بود ایفونو ...

😂😂😂😂😂😂😂🤦

یه دفعه اومدم بشینم رو مبل خونه ی یکی از فامیلای دور بود نشستم یهو مبله صدای بدی داد بعد یهو همه 0ساکت شدن منو نگاه کردن حالا من هرچی میگفتم صدا از مبل بود هرچی پاشدم دوباره نشستم رو اون مبله لعنتی دیگه اونجوری صدا نداد🤦‍♀️🤦‍♀️ همه فکر میکردن گوزیدم هی میگفتن اشکال نداره پیش میاد خودتو ناراحت نکن 

حالا یکی از اقوام قبل فوتشون میگفتن مرده زود میمیره زنه رو میذارن طبقه بالایی و شبا مرده زنشو انگشت ...

اون مرحوم جاش تو بهشته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞

من یه پسر دایی دارم ماشینش هاچبکه یه پسره از دور دیدم همون ماشین همون مو همون عینک بهش از دور دست تکون دادم و دویدم سمتش که سلام و حال و احوال رسیدم بهش دیدم اون نیست روشو برگردوند گفت دخترا چه پرو شدم و من تو افق محو شدم 😂😂😂😂😂