2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست
مامان بزرگم تازه واتس و تل و اینستا نصب کرده شبا خوابش نمیبره هی تو گروه ها متن و عکس فوروارد میکنهر ...

وااای ترکیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبارم برای تسلیت با شوهرم رفتیم خونه اقوام پاشدیم بریم شوهرم خیلی جدی گفت غصه نخورین خدا قسمت شمام ب ...

خانوادگی عالی هستید خدا حفظتون کنه🤣🤣

یه سوتی هس مال اعضای سایته البته  یه بار یه مهمون اومده بود خونمون نمیشناختم بعد ازینکه رفتن م ...

😅😅😅😅😆😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😆😅😅😅😅😅😅وای تنهام اینقد خندیدم ک فک کنم خل شدم

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆

بقیه سوتیهام بمونه برا بعد خوشحال شدم از سوتیاتون برم ک شب مهمون دارم اینجا پلاسم😂😂😐🤦

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

من سه چهار سال پیش تو گروه تلگرام خانوادگیمون یههو دستم خورد روی استیکر ک بالاش نوشته بود بیا منو بکن... اون سال هنو نمیشد پیامارو پاک کنی... هیچی دیگه مردم و زنده شدم. اما هیچوقت کسی ب زوم‌نیاورد

واای نگم برات

من نامزدم

چن روز پیش با خواهرشوهرم و بچش داشتیم میرفتیم خونه اون یکی خواهرشوهره نامزدمم بود

یهو اومدم ب بچه خواهرشوهرم بگم روزه ایی؟روزت قبول

گفتم روزت مبارک😬الان شدم سوژشون ولم نمیکنن😂😂😂

ولی خدایی سوتیه قشنگی بود😜😬

لبخند بزن اینم میگذره❤️🌹                  همسرم دستاتو میبوسم دورت بگردم🥰😘
خانوادگی عالی هستید خدا حفظتون کنه🤣🤣

فداتشم عزیزی

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

اقا من یه بار تو خیابون داشتم تنها راه میرفتم چند تا پسر از روبه روم داشتن میومدن حسم گفت الان متلک میندازن سرم رو انداختم پایین سریع رفتم سمت راست که مثلا بهم متلک نندازن پام گیر کرده به لبه ی خیابون کله پا شدم پسرا ریسه میرفتن از خنده

از سوتیای زشتم نگم ک واقعا بی آبرویی بود اما اینو بگم کیبرد گوشیم خرابه استادم دیشب تو گروه گفت طاعا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بچه که بودم بچه ام نه 10 11 سالم بود مامانم داداشمو برده بود دکتر من آیفونو برداشتم قرآن خوندم همسایمون به مامانم گفته بود الان که یادش میفتم آب میشم از خجالت 

تا حالا علی بی غم شنیدی من نفسشونم نفس بی غم 💜