2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست
چقدر تو خوبی 🤣🤣🤣🤣🤣

خوشحالم خندوندمت عزیزم🤣🤣🤣😂😂😂⁦❤️⁩

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس شوهرتم مث خودته🤣🤣

اره بابا پایس کلا دیوونه این😂😂😂😂🤣🤣

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

از سوتیای زشتم نگم ک واقعا بی آبرویی بود اما اینو بگم کیبرد گوشیم خرابه استادم دیشب تو گروه گفت طاعات و عباداتتون قبول دختر پرید خودشیرینی کنه گفتم قبول ج ق🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️هرکاریم میکردم بشه ح ق نشد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اخرش پاکش کردم اما حیف

منم یه دفعه از ماشین پیاده شدم که با دوست مامانم و دخترش روبوسی کنم اول بادخترش رو بوسی کردم بعد با مامانش بعد دوباره حواسم نبود برگشتم باز با دخترش روبوسی کردم تو بوس دوم فهمیدم چه اشتباهی کردم دیگه کار از کار گذشته بود بنده خدا دختره تو روبوسی دوم لباش جمع نمیشد بوس کنه🤣🤣🤣

عمه ی شوهرم نوه داره یه روز همه جمع شدیم خونه ی مادرشوهرم عمه ی شوهرم و نوش هم بودن غذا مرغ داشتیم ا ...

۱۸+شد🤣🤣🤣🤣🤣

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞
منم یه دفعه از ماشین پیاده شدم که با دوست مامانم و دخترش روبوسی کنم اول بادخترش رو بوسی کردم بعد با ...

موقه بوس کردن خیلی بده خندت بگیره🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟

وااااااای چقد خندیدم کلی گونه در آوردم🤣🤣🤣😂😂😂

من با شوهرم که عقد کردیم،خیلی ازش خجالت می کشیدم خیلی..بعد اولین بار بعده عقد باهم رفتیم کوه..همینجو ...

🤣🤣🤣🤣دقیقا منم تازه نامزد کرده بودم و خیییلییی خجالت میکشیدم گفتم ساکت نباشم یه چیزی بگم دیدم یه شیر آبه خیلی کم داره ازش آب میاد منم گفتم اینو کسی بخواد ازش بخوره باید انقدر میک بزنه تا بیاد😐😐😐😂🤣🤣😂😐🤣🤣😂😂شوهرم بعدها گفت همیشه قبل حرفت یه بار با خودت تکرار کن بعد بگو 

یه بار فک کنم راهنمایی بودم برنامه کلاس ها داده بودن شنبه زنگ اول ورزش داشتیم و زنگ اخر ریاضی منم که حساس😁 تادبرنامه کلاسی رو دیدم جوش اوردم اومدم با مدیر دعواکنم که شنبه اول صبح که انرژی داریم ورزش وقتی خسته شدیم ریاضی که از شدت عصبانیت در دفترو باز کردم رو به مدیر یعنی چه سنبه اول شبح ورزش جای  س وش را جابه جه گفتم مدیرمون که تا اونروز خندشو ندیده بودم از خنده میزشو گاز میزد هیچی دیگه ورزش و از سنبه اول شبح برداشتن😂😂

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

یه سوتی هس مال اعضای سایته البته 

یه بار یه مهمون اومده بود خونمون نمیشناختم بعد ازینکه رفتن میخاستم به بابام بگم اون مرد کت سفیده کی بود گفتم اون مرد ک.س سفیده کی بود ؟بابام حتی بر نگشت نگام کنه 🤦‍♀️😭

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟
یه بارم من میخواستم به دختر خالم بگم فیلم کمیسر رو دیشب تلویزیون گذاشت دیدی؟ گفتم فیلم کسیمر رو دیدی ...

🤣🤣🤣

دوران راهنمایی بودم دوستم اسم مدرسشو مخفف گفت منم اسم مدرسمونو یلند مخفف گفتم بعد فهنیدم چی گفتم آخه اسم مدرسمون کوثر بود 

حالا یکی از اقوام قبل فوتشون میگفتن مرده زود میمیره زنه رو میذارن طبقه بالایی و شبا مرده زنشو انگشت می‌کنه...زدو اول آقا مرد و بعد سه ماه هم خانم گذاشتن تو طبقه بالایی حالا همه ک این موضوع رو میدونستن هر کی می‌رسید سر قبرشون یاد اون موضوع میوفتادن فقط دستشونو میذاشت رو صورتشون و د بخند شونه های پدر شوهرم از خنده داشت می‌لرزید پسر مرحوم اومده میگه پسر دایی خودتو کشتی انقد گریه نکن مرگ حقه یعنی جماعت در عرض ثانیه با فوران خنده در رفتن پدرشوهرمم طفلی خندش مونده بود توش داشت از سرخی منفجر میشد😂😂😂🤣🤣🤣🤣

واااای چند وقت پیش تو یکی از همین مدل تاپیکا طرف کیک درست کرده بوده رفته شیر هم اورده بخوره مامانش م ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣