2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست
این خیلی خوب بود ترکیدم 😂😂😂😂

😂😂😂😂🤭

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمه ی شوهرم نوه داره یه روز همه جمع شدیم خونه ی مادرشوهرم عمه ی شوهرم و نوش هم بودن غذا مرغ داشتیم این بچه گفت من سینه میخورم رون دوست ندارم عمه ی شوهرم سینه ی مرغ تو بشقابش بود یهو گفت بیا سینه ی منو بگیر رونتو بده من 

یهو جمع پوکید😂😂

اصلا رو دستت نیست کسی😂😂

یبارم رفتم خونه خالم سه روز موندم خوردم و خوابیدم کل بچه هایش هم اونجا بودن بعد سه روز شوهر اومده دنبالم منو ببره خونمون نمی‌دونم چیشد رفتنی گفتم خدا خونتونو خراب کنه یعنی مردم ولی بقیه داشتن همدیگه رو گاز میگرفتن

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
حالا یبارم همسایمون از باغشون برامون سیب آوردن از این سیبای ریز ولی خوشمزه قرمزا مادر شوهرم گف واااا ...

دیگه برادرشوهرتو نفرستید تنهایی جایی بره🤣🤣

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞
مامان یه آشناها دور فوت شده بود من بهش گفتم خدا بیامرزتش و رحمت بکنه مامانتو، البته اون متوجه نشد بع ...

اینقد خندیدم مامانم نگران شده حس میکنه دیوونه شدم 😂

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟

من با شوهرم که عقد کردیم،خیلی ازش خجالت می کشیدم خیلی..بعد اولین بار بعده عقد باهم رفتیم کوه..همینجوری سربه زیر کنارش راه میرفتم،نگو وسط راه یکی رو دیده وایساده باهاش به صحبت.منم که سرم پایین،اشتباهی کنار یه آقای دیگه ادامه داده بودم راه رفتنو😅😅یه دفعه دیدم از پشت سر صدام میکنه،برگشتم دیدم اون که اونجاس این کیه کنارم،دیدم آقاهه هم متعجب که این چرا افتاده کنارم میاد..یعنی بدترین سوتی عمرم بود🙈 الانم گاهی شوهرم میگه میخنده

واااای چند وقت پیش تو یکی از همین مدل تاپیکا طرف کیک درست کرده بوده رفته شیر هم اورده بخوره مامانش میاد دختره به جای اینکه بگه مامان شیر و کیک میخوری گفته ک یر و کیک میخوری؟🤣🤣🤣

من با شوهرم که عقد کردیم،خیلی ازش خجالت می کشیدم خیلی..بعد اولین بار بعده عقد باهم رفتیم کوه..همینجو ...

وای😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

سوتیه زن عمومه یه آقایی  براشون سیب میاره اینم میخواسته بگه خدا پدرتو رحمت کنه میگه خدا پدرتو ...

🤣🤣🤣🤣منم اومدم تو عروسی به عروس و دوماد تبریک بگم هی با خودم تکرار میکردم تا اومدم بگم گفتم تسلیت میگم 😐😂

مامان بزرگم تازه واتس و تل و اینستا نصب کرده شبا خوابش نمیبره هی تو گروه ها متن و عکس فوروارد میکنهربعد خالم میگفتدمامان من نگا نمی کنه ساعت چنده هی میده هی میده نگا نمی میکنه به کی میده فقط میده همین جور میده هممون داشتیم میپکیدیم بابام و شوهر خالم اب شده بودن یه دفعه بابابزرگم خیلی شوخه به خالم گفته مگه مامان چی میده خالم لال شد😂😂😂

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
من به نسبت بقیه جاهام سینه هام خبیلی گندن بعد راهنمایی یه معلم هیز داشتیم معلممون بود من مقنعه ام رف ...

ایول🤣🤣🤣🤣🤣

یبارم برای تسلیت با شوهرم رفتیم خونه اقوام پاشدیم بریم شوهرم خیلی جدی گفت غصه نخورین خدا قسمت شمام بکنه نمی‌دونم چجوری فرار کردیم🤣🤣🤣

حالا من حامله بودم دوستمم حامله بود تو ذهنم داشتم اینارو تحلیل میکردم شوهر دوستم اومده بود خونمون کم ...

چقدر تو خوبی 🤣🤣🤣🤣🤣