2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست
اقا من یه بار تو خیابون داشتم تنها راه میرفتم چند تا پسر از روبه روم داشتن میومدن حسم گفت الان متلک ...

عزیزدلم🤣🤣

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این برای یکی از کاربراس 

میگفت بابایزرگم مرده بود با فامیلامون سره خاک رفته بودیم مداحه میخوند منم تو فاز بودم ی نفر بهم میوه تعارف کرد منم موز برداستم خواستم شوره جمعیتو زیاد کنم گفتم بابا بزرگ دیدی ما با چه شرایطی داریم موزتو میخوریم ؟ از همون شیریناس ک دوس داری 😟

دیگ خودتون جمعیتو تصور کنین😃

همون موقعه که بابابزرگ مامانم مرده بود خاله مامانم داشت با نوش بازی میکرد عقب عقب میرفت هیکلش کپ دختر خالمه منم از راه اومدم فک کردم دختر خالم با پسر خاله کوچیکم داره بازی میکنه و عقب عقبکی میره  ازپشت مشت زدمدتوسرش گفتم به عنتر ک و ن سرخ خودم کجا؟ خالهدمامانم برگشت تا دیدمش زبونم بند رفته بود نتونستم معذرت خواهی کنم همین جوری میدودییدم وفرار میوردم اشپزخونه

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
من همهیشه تو کوچه میدوم دویدنو دوس دارم اونسری وایسادم سر کوچه که بدوم ساعت 2 ظهر بود از مدرسه داشتم ...

😂😂🤣🤣😂🤣یه بارم برای اولین بار رژ خریده بودم همش تو جیبم میزاشتم تو اتوبوس نشستم این رژه افتاد زمین قل خورد رفت تو مردونه یه مرده باپاش برام نگهش داشت آب شدم😂🤣🤣😂

یه دفعه کلاس بودم بابام پیام داد کلاست تموم شد من سمت چپ پارک کردم بیا منتظرتم اقا منم کلاسم تموم شد اومدم بیرون دم در خیلییی شلوغ بود خانواده ها اومده بودن دنبال بچه هاشون و کوچه هم تاریک بود تقریبابعد دیدم سمت چپ یه ماشین عین ماله بابام لامصب طرف عین مدل بابام لباس پوشیده بود و شیشش دودی بود منم دیگه اصلا به هیچی نگاه نکردم رفتم دررو باز کردم نشستم جلو برگشتم بابام رو بوس کنم یهو دیدم اشتباه سوار شدم پدر یکی دیگه از بچه ها بود همون لحظه هم دخترش اومد دید من پیش باباش نشستم یعنی مرده خشکش زده بود سریع معذرت خواهی کردم پیاده شدم دیدم بچه ها در کلاس دارن میمیرن از خنده دیگه مستقیم رفتم سوار ماشین خودمون شدم🤣🤣🤣

حالا اینکه خوبه که همسایه داریم اسمش نوروزه یه سری اومده بود زنگ زده بود همون 10 11 سالم بود ایفونو ...

😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

یبارم برای تسلیت با شوهرم رفتیم خونه اقوام پاشدیم بریم شوهرم خیلی جدی گفت غصه نخورین خدا قسمت شمام ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
یه دفعه اومدم بشینم رو مبل خونه ی یکی از فامیلای دور بود نشستم یهو مبله صدای بدی داد بعد یهو همه 0سا ...

خدا برای هیچکس نیاره😂😂🤣😂😂

یکی یکی داره یادم میاد شیرینکاریام 😆

تو تلگرام یه گروهه خانوادگی داریم 

یکی از فامیلامون تازه فوت کرده بود عکسشو گذاشته بودن تو گروه نوه ی خالمم اون روز به دنیا اومده بود عکسه اونم گذاشته بودن 

عین منگولا رفتم عکسه اون خدابیامرزو ریپلای کردم گفتم موش بخورتش چه نازه و کلی چرت و پرته دیگه 😐😐

کلا از اون گروه لفت دادم😆