2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 42 پست

این علاعم مربوط ب سرما خوردگی ،و حساسیت تغیر فصله،و کاملا طبیعی و هیچ ربطی ب کرونا نداره،ولی دلیل نمیشه برای انجام آزمایش و اطمینان از عدم آلودگی ب ویروس  ک 19 تنبلی و عدم احساس مسعولیت کنه.آدمایی ک عمل جراحی میکنن تا چند مدت ،حساس و پرتوقع میشن.حق هم دارن.ولی از اولین و مهمترین نشونه های ابتلا ب ک 19 در وحله اول تب هستش.اگر تب مشکوک نداره،بهتره از دروهای سرماخوردگی برای بهبودحالش استفاده بشه.و همیشه از لباس گرم برای پوششناحیه قفسه سینه استفاده کنه.امیدوارم خداوند شفاشون بده،عمل قلب باز،بشدت سیستم ایمنی بدنوتا مدتها ضعیف میکنه.

محسن ام، به تاریخ تولد 62.01.01👨‍🦰
از بس بابام نشسته گفته ایناها  منو زندونی کردن توخونه فلانو بهمان تا هر که بهمون میرسه مسخرمون ...

منم افسرده شدم همش گریه میکنم خدانابود کنه باعث و بانی این ویروسو😔😔که تمومم نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا کار درستو پدرتون داره انجام میده ک ب بیمارستان مراجعه نمیکنه،شما اگه نگرانین میتونن ازجراحش براش وقت بگیرین،اگه عملش پیوند دریچه بوده،ممکنه  دهانه یا محل پیوند ،دچار عفونت های خفیف بعد جراحی یا پس دادن دریچه شده باشه.اینا ک میگین مربوط ب همون عمل قلبش میشه نه چیز دیگه.از ی طرفم ابتلا ب ویروس کرونا،طی دو هفته کاملا آشکار ،و فعالیتو تاثیراتش کاملا اجرایی میشه.شوخی نداره ب دوتا سرفه رضایت بده

اتفاقا کار درستو پدرتون داره انجام میده ک ب بیمارستان مراجعه نمیکنه،شما اگه نگرانین میتونن ازجراحش ب ...

اره من خودمم میترسم نمیگم برو تست بده فقط گفتم زنگ بزن چهل سی ببین چی میگن.جراحش ماه پیش نوبت داشت دیدش خداروشکر گفت مشکلی نداری 

خدا به همتون سلامتی بده مرسی که از استرسم کم کردید من هر چند وقت یبار اینجوری استرس شدید میگیرم ونمی ...

برو پیش روانپزشک.منتها چند روز قبل از مراجعه،سعی کن علت و مواقعیرو که دچار استرس میشیرو،تو ی کاغذ یادداشت کنی،هر جور علامت،نشونه،حرکات ،رفتار و احساسی که حس میکنی،غیر طبیعیه،همرو یادداشت کن ،تا موقع مراجعه ب پزشک ،و شرح علاعم ،بتونی روانپزشکتو ب بهترین شکل ممکن برای تشخیص و تجویز دارو،راهنمایی کنی.هر آدمی در وحله اول بتونه فرهنگ مراجعه ب روانپزشکو در خودش کامل کنه،ودر وحله دوم بتونه با شرح حال،و توصیف علاعم غیر طبیعیش روانپزشکو  متوجه علت اصلی بوجود اومدن ،رفتارها و احساسات ناهنجارش کنه،میتونه در ازای اون معجزه ببینه از روانپزشک،.و این معجزه از بس تو حال خوش اون شخص و کیفیت زندگیش محسوسو مشهوده،که از سهل انگاریهای سالهای قبل در مراجعه ب روانپزشک آدمو پشیمون میکنه

از بس بابام نشسته گفته ایناها  منو زندونی کردن توخونه فلانو بهمان تا هر که بهمون میرسه مسخرمون ...

کرونا،خطرناکه،اما در اینکه ویروسش تو بدن همه مون رفته هیچ شکی نکنین.منتها بدن ما هم هویج نیس وایسه نگاش کنه،پدرشو در میاره،اما ب شرطی که ریه هامون سالم باشه و اجازه ورود بیش از حد ویروس ب بدنو ندیم،ک فقط با رعایت و پیشگیری این امر امکان پذیره.کرونا،همونقدر که رو بدنهای سالم نمیتونه کاری از پیش ببره همونقدر رو بدنهایی با ریه ناسالم و ضعیف،میتونه بیرحمو وحشی عمل کنه.پس جای نگرانیهای ناشی از شایعات و رفتارهای غیر منطقی اصلا وجود نداره

اره به مامانم میگم چه جور تا الان باهاش زندگی کردی میگه صبرو تحملم زیاد بوده واقعنم راست میگه 

حالا شما مادرتو تحریک نکن😁لابد پدرت اونقدر خوب بوده ک ایناخلاقش بچشه مادرتون نیا

حالا شما مادرتو تحریک نکن😁لابد پدرت اونقدر خوب بوده ک ایناخلاقش بچشه مادرتون نیا

نه بابا خیلی اخلاقش بابام بده من تازه متوجه شدم اون زمونا بچه بودیم متوجه نمیشدیم 😁

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔