2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 42 پست
عزیزم منم سردرد میگیرم بعضی وقتا قفسه سینمم الان یک هفتست دردمیکنه نمیدونم ولی از استرسه یاچیز دیگه. ...

اخه ما هرکه اطرافمون گرفته حقیقت همون هفته های اول علایم شدید از خودش بروز داده بعدم تنگی نفسش میگن خیلی بده 

سرفه هاشم مثل عوق زدنه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا حس میکنم خیلی وقتا علایمی اگه داشته باشه هم از ترس بهمون نمیگه😔اینونمیدونم که تب داشته یا نه ا ...

لجبازتر و بداخلاقتر از بابای من هیچکه نیست تا الان نمیشناختمش 

خیال میکنی بدشو میخوایم  سه ماهه به زور تو خونه نگهش داشتیم همش یا باهامون قهر بوده یا سرو صدا دعوا 

همش میگه این مسخره بازیها چیه ویروس خر کیه ایناها همش الکیه از خودتون در میارین امارو میدونه اخبار و نگاه میکنه ولی خودشا زده به کوچه علی چپ 

یه ماسک نصفه نیمم به اجار ما میزنه همه جام نشسنه گفته ایناها منو تو خونه زندانی کردن 

لجبازتر و بداخلاقتر از بابای من هیچکه نیست تا الان نمیشناختمش  خیال میکنی بدشو میخوایم  س ...

اخ اخ اخ خیلی سخته زندگی کردن با اینجور ادما بخدا ادمو پیرمیکنن😔من 21سالمه انقدر استرس گرفتم از دست این ادم که فشارخونی شدم دکتر برام ازمایش نوشته از ترس این کرونای لعنتی نمیتونم برم ازمایشگاه

اخ اخ اخ خیلی سخته زندگی کردن با اینجور ادما بخدا ادمو پیرمیکنن😔من 21سالمه انقدر استرس گرفتم از دست ...

اره به مامانم میگم چه جور تا الان باهاش زندگی کردی میگه صبرو تحملم زیاد بوده واقعنم راست میگه 

اخه تنگی نفسش چی؟😔سیگارهم میکشه البته

اون مال سیگار و قلبشه کرونا انقدر طولانی نمیشه تا الان یا باید خوب میشد یا دور از جون بدتر

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
مامان بیچاره منم همینطور😔خدا پاداش این صبراشونو بده

از بس بابام نشسته گفته ایناها  منو زندونی کردن توخونه فلانو بهمان تا هر که بهمون میرسه مسخرمون میکنه یا میگن اینقدر حساس نباشین 

داییم الکی میدونه ما حساسیم برگشته میگه گلوم درد میکنه مامانمم خیلی وسواس گرفته و افسرده شده  به خاطر این بیماری بابامم بیشتر سو استفاده کرده ازش