صبح ساعت نه پیام دادم که سلام استاد میشه برای کنفرانس برا من موضوع تعیین کنید بعد تا الان جواب نداده با اینکه آنلاین بوده و پیام هم گذاشته تو گروه مشترکی که بودیم بعد الان دوباره بهش پیام دادم شرمنده استاد دوباره مزاحمتون میشم پیام منو خوندین؟ بعد نوشته بله 😐 بعد هیچی دیگه ننوشت یعنی چی خب
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
فکنم از اون دخترایی تا یکی تو خیابون بهت تیکه بندازه
جر. ش میدی
یا کم نمیاری خیری زبون دارییی
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
اتفاقا هرچیزی بگن من جواب دندون شکن دارم تو دلم طرفو میشورم رو بند آویز میکنم درواقع ولی محل ی جور ر ...
میگم معلوم همچین ادمی هستی
اب زیرکا
من از شخصیت مثل شما ک حاضر جوابن خیلی خوشم. میاد اکثرا دخترای شیطون بامزهذاین