2777
2789
عنوان

یعنی چی 🙄

98 بازدید | 11 پست

صبح ساعت نه پیام دادم که سلام استاد میشه برای کنفرانس برا من موضوع تعیین کنید بعد تا الان جواب نداده با اینکه آنلاین بوده و پیام هم گذاشته تو گروه مشترکی که بودیم بعد الان دوباره بهش پیام دادم شرمنده استاد دوباره مزاحمتون میشم پیام منو خوندین؟ بعد نوشته بله 😐 بعد هیچی دیگه ننوشت یعنی چی خب 

فکنم تازه وارد 😂😂😂😂

یا داره دنبال موضوع میگرده 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد داره فکر می کنه چه موضوعی بهت بده

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

محل سگ نزار😐ولش کن بزار تا جواب بده

فکنم از اون دخترایی تا یکی تو خیابون بهت تیکه بندازه 

جر.  ش میدی 

یا کم نمیاری خیری زبون دارییی

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
واقعا نمی دونم چه جوابی بدم 😑

مدلشونه

کم کم میفهمی

همشون چ س کلاس میذارن😒

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
فکنم از اون دخترایی تا یکی تو خیابون بهت تیکه بندازه  جر.  ش میدی  یا کم نمیاری خیر ...

اتفاقا هرچیزی بگن من جواب دندون شکن دارم تو دلم طرفو میشورم رو بند آویز میکنم درواقع ولی محل ی جور رفتار میکنم انگار نشنیدم😐کلا باحجب و حیا هستم😐😂موش منو بخوره

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️
اتفاقا هرچیزی بگن من جواب دندون شکن دارم تو دلم طرفو میشورم رو بند آویز میکنم درواقع ولی محل ی جور ر ...

میگم معلوم همچین ادمی هستی 

اب زیرکا

😐الان تعریف کردی یا چی

بنظرم خوب ادم اب زیرکا باش 

من از شخصیت مثل شما ک حاضر جوابن خیلی خوشم. میاد اکثرا دخترای شیطون بامزهذاین