2777
2789
عنوان

یعنی چی 🙄

98 بازدید | 11 پست

صبح ساعت نه پیام دادم که سلام استاد میشه برای کنفرانس برا من موضوع تعیین کنید بعد تا الان جواب نداده با اینکه آنلاین بوده و پیام هم گذاشته تو گروه مشترکی که بودیم بعد الان دوباره بهش پیام دادم شرمنده استاد دوباره مزاحمتون میشم پیام منو خوندین؟ بعد نوشته بله 😐 بعد هیچی دیگه ننوشت یعنی چی خب 

فکنم تازه وارد 😂😂😂😂

یا داره دنبال موضوع میگرده 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد داره فکر می کنه چه موضوعی بهت بده

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

محل سگ نزار😐ولش کن بزار تا جواب بده

فکنم از اون دخترایی تا یکی تو خیابون بهت تیکه بندازه 

جر.  ش میدی 

یا کم نمیاری خیری زبون دارییی

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
واقعا نمی دونم چه جوابی بدم 😑

مدلشونه

کم کم میفهمی

همشون چ س کلاس میذارن😒

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
فکنم از اون دخترایی تا یکی تو خیابون بهت تیکه بندازه  جر.  ش میدی  یا کم نمیاری خیر ...

اتفاقا هرچیزی بگن من جواب دندون شکن دارم تو دلم طرفو میشورم رو بند آویز میکنم درواقع ولی محل ی جور رفتار میکنم انگار نشنیدم😐کلا باحجب و حیا هستم😐😂موش منو بخوره

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️
اتفاقا هرچیزی بگن من جواب دندون شکن دارم تو دلم طرفو میشورم رو بند آویز میکنم درواقع ولی محل ی جور ر ...

میگم معلوم همچین ادمی هستی 

اب زیرکا

😐الان تعریف کردی یا چی

بنظرم خوب ادم اب زیرکا باش 

من از شخصیت مثل شما ک حاضر جوابن خیلی خوشم. میاد اکثرا دخترای شیطون بامزهذاین