2789
عنوان

نزدیک ب دیونگیم

345 بازدید | 38 پست

دیگ دارم دیونه میشم تو خونه ...۲۰سالمه دانشجوام ...از دست پدر مادرم خسته شدم شبی نی با ارامش بخوابم صبح اروم پاشم یا دعواس یا مشکل ....دلم مبخواس یه اتاق داشتم یه جای دیگ میرفتم تنها زندگی میکردم ...دارم ب خودکشی‌میرسم از دستشون...کاش سریع تر یکی و پیدا کنم ازدواج کنم‌...یا راحت شم خسته شدم

چرا باهم دعوا میکنن؟

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

عزیزم این مشکلات شاید تو هر خونه ای باشه 

درکت میکنم ... فقط سعی کن ذهنتو دور کنی ... 

درگیر مشکلاتشون نشی 

بیشتر تو اتاقت بمون

در ضمن برای فرار از خونه تن ب ازدواج ب هر کسی رو نده  

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین عزیزم برای رهایی از این مشکلات اصلا ب ازدواج فکر نکن چون ی مشکل شما میشه صد مشکل 

سعی کن مستقل بشی دانشجو هستی اگه بتونی سر ی کاریم بری خیلی بهتره هم تایم زیادیو خونه نیستی هم تو جامعه ای هم اعتماد ب نفست میره بالا

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

سلام.... منم 20 سالمه و دانشجو هستم.... این روزا طبیعیه اختلافات به خاطر مدام توی خونه موندن هست و البته چاره ای نیس.... دعوا و..... برا همه و توی همه زندگی ها هست. درکت میکنم عزیزم ❤️❤️

هیچوقت باورهایت را تبدیل به شک نکن و هیچوقت شک هایت را تبدیل به باور نکن ❤️❤️

ازدواج اصلا راهکار مناسب نیست عزیزم.... باید تمرین کنی و آستانه صبرت رو ببری بالا.... اختلافات اکثر پدر و مادر ها به دلیل این هست که مهارت های همسرداری رو نمیدونن و یاد نگرفتن. احترامشون رو در هر صورت نگه دار. 

هیچوقت باورهایت را تبدیل به شک نکن و هیچوقت شک هایت را تبدیل به باور نکن ❤️❤️
سلام.... منم 20 سالمه و دانشجو هستم.... این روزا طبیعیه اختلافات به خاطر مدام توی خونه موندن هست و ا ...

مرسی از دلداریت و درکت واقعا کاش درس شه وضع ماها چ گناهی کردیم

من میخوام از ترمای دیگه کاردانشجویی بردارم ک لا اقل برام تجربه بشه.. البته اول باید یه سری مهارت یادبگیرم مث فتوشاپ ..خب دانشجویی بیتر میتونی از خونه دور باشی.. کتابخونه و ..کلاسای فوق برنامه بردار تا از خونه دور باشی

من میخوام از ترمای دیگه کاردانشجویی بردارم ک لا اقل برام تجربه بشه.. البته اول باید یه سری مهارت یاد ...

متاسفانه از وقتی کرونا شد و دانشگاه تعطیل شد ما کلا بهم ریختیم ...فعلا هم ک مشخص نی باز شه ... :)یعنی تا مهر همین داستانه