2777
2789
عنوان

مامان پسرا میشه تشریف بیارید؟

108 بازدید | 21 پست

میخوام بدونم پسرای شمام اینجوری بودن یا هستن؟پسر من دوسال و نیمشه.لجبازی میکنه حرف گوش نمیده حرفشو با داد میزنه شلووووغه زیاادد.دیگه خسته شدم ازدستش.نمیدونم چه رفتاری داشته باشم،یعنی امکان داره درست بشه؟ از دستش قرص خور شدم بخداااا. اگه راهکاری بلدید ممنون میشم راهنماییم کنید

دلم برات تنگ شده حسین

من پسرم از2سالگی جیغ جیغ میکرد. مهمانی ها شلوغ میکرد.  الان 2سال نیمش بهتر شده. اما بیرون بریم یه چیزی ببینه کلی گریه میکنه که میخواد. فعلا دارم روی این موضوع کارکنم یا نه بگم همان موقع و حواسشو پرت کنم یا اینکه بخرم.   البته بچه های دیگه هول میده. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم چهار سالس خیلی وقتها حرفای عادیشو با داد و بیداد میزنه منو میزنه گاهی ....من با مهربونی جوابشو میدم بوسش میکنم  از اونجایی که خیلی مهربونه مجبور میشیم خودمو به نارحتی بزنم که اون اروم شه...البته این رفتار همیشگیش نیست ..فقط سعی کن زیاد بهش تذکر ندی که بشین نکن دست نزن که تحریک نشه همیشه با مهربونی حرفتو بهش بفهمون تا اونم با مهربونی جواب بده

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
من که2تا دارم 🥴🥴😁اونم پسر.  شب که میخوابن ارامش میاد خونه.  انشالله سلامت باشن تا بگذر ...

آره واقعا من و دخترم هم همینو میگیم آرامش فقط شبه،وقتی که خوابه.بله ان شاالله سالم باشن و این دوران زودی بگذره

دلم برات تنگ شده حسین

داد زدن و از شما باد گرفته یا پدرش؟

پسر من هم شیطون هست و خب اقتضای سنشون لجبازی هم هست...سعی میکنم زیاد تذکر ندم چون عواقلشو میدونم....

خاسته هامو با لطفا و بی زحمت و این کلمات میگم هم اثر خیلی بالایی داره و انجام میده هم بهش حس احترام میدم

اون در ازای خاسته من میتونه بگه نه....این حس استقلال هست ...بدون هیچ ناراحتی خودم انجام‌میدم....بشدت تو کارای خونه شریکش کردم از اول....ازش نطر میپرسم و اگر نظر خودش پدیرفته شد بهش میگم مامانی مخام ببینم چطوری این کارو انجام میدی و واقعا هم میده...خرابکاری هم میکنه این وسط ولی چیزی نمیگم....

یا باهاش بازی کن و وقت بگدرون یا بهش مسئولیت بده

اینجوری حس باارزش بودن و پدیرفته شدن میکنه