2777
2789
عنوان

مامان پسرا میشه تشریف بیارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 21 پست
من پسرم از2سالگی جیغ جیغ میکرد. مهمانی ها شلوغ میکرد.  الان 2سال نیمش بهتر شده. اما بیرون بریم ...

زمانی ک گریه میکنه اصلا چیزی ک مخاد و تهیه نکن چون بداش نهادینه میشه ک با گریه ب خاستش برسه

قبل ک بیرون بری براش ی چیزی بیار و براش قانون بذار 

مادرا تو همه چیز باس قانون بدارن و بهش عمل کنن

اینجوری فرزندای مسیولیت پذیری بار میارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم چهار سالس خیلی وقتها حرفای عادیشو با داد و بیداد میزنه منو میزنه گاهی ....من با مهربونی جوابشو ...

افرین اگه هی بگیم بشین نکن دست نزن یا داد نزن بیشتر جبهه میگیرن من خودم حس کردم بیشترعصبی میشن. اگه حرفی نزنیم و خودمون ناراحت نشان بدیم بیشترمیفهممن. من هروقت ساکت میشم اون میفهمه و میاد سمت میگه مامان چی شده  منم میگم مثلا  توپ زدی تی وی ناراحت شدم. اما من جیغ جیغ کنم اون توجه نمیکنه

زمانی ک گریه میکنه اصلا چیزی ک مخاد و تهیه نکن چون بداش نهادینه میشه ک با گریه ب خاستش برسه قبل ک ب ...

منم خیلی این چیزا رعایت میکنم با خودم تنها میاد بیرون حواسش جمع که گریه و زاری کارپیش نمیبره.   اما باباش که هست کنترل نمیشه کرد اون دوس نداره گریه کنه. 

افرین اگه هی بگیم بشین نکن دست نزن یا داد نزن بیشتر جبهه میگیرن من خودم حس کردم بیشترعصبی میشن. اگه ...

اره خیلی تاثیر داره ببین وقتی بهشون احترام بذاری بهت احترام میذارن سرشون داد بزنی اونا بیشتر داد میزنم توهین کنی توهین میکنن...من بچم هر کاری میکنه میگم ممنون عزیزم دستت درد نکنه یا ببخشید که اذیت شدی اونم هررکاری واسش میکنم میگه ممنونم مامان دستت درد نکنه ...رفتار ما منعکس میشه رو بچه 

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
منم خیلی این چیزا رعایت میکنم با خودم تنها میاد بیرون حواسش جمع که گریه و زاری کارپیش نمیبره.  ...

خخخخخخ....پدرا ی کم کارو خراب میکنن

ی کارگاه اموزشی میرفتم دکتره میگفت از اول مسئولیت تربیت شخصیتی بچتونو و یک نفرتون بعهده بگیرید و اون طرف دیگ باید وقت فرزند و با لازی کردن پر کنه فقط

اگر مادر عهده دار شد بابای بچه باس ب تربیت مادد اعتماد کنه و دم دقیقه وسط تربیت مادر دخالت نکنه....

البته نیشه هم کلا پدر و نادیده گرفت اگر تذکر پدر بجا باشه بنظر من بد هم نیست

2790
2778
2791
2779
2792