2777
2789
من از خیلی وقت منظرم ۷ساله 

ررای حاجت رواییتون تو این ماه عزیز

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

عزیزم 25 ماه رمضون ایه 49و50 سوره شوری رو بنویس اسم خودتو شوهرت هم زیرش بنویس بعد بزاز لای قران یه صدقه هم بزار کنارش باردار شدی صدقه رو بده

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
عزیزم پیامتو خوندم ی جوری شدم ایشالا تو این روزا مبارک خدا بهمون هدیه بده فرشته اسمونیشو ایشالا دل ش ...

ان شاءالله عزیزم شبای قدر همدیگرو فراموش نکنیم فقط منتظرا حال همو درک میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ررای حاجت رواییتون تو این ماه عزیز الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَ ...

قربونت برم عزیزم مشکل من سقط جنینه   حتما چیزی ک گفتی انجام میدم

باشه عزیزم...مرسی❤

فقط تو رو قسمت میدم به امام هامون هیچوقت نا امید نشو همون استرس و نا امیدی نمیزاره باردار شی شاد باش و از هر لحظه زندگیت لذت ببر تاپیک اخرمو بخون

قربونت برم عزیزم مشکل من سقط جنینه   حتما چیزی ک گفتی انجام میدم

عزیزم فقط توکلت به اون بالا سری باشه دکترای امروزی هم خیلی بی شواد شدن فقط دنبال پول هستن ایشالا ک اصلا نیاری ب دکتر نداشته باشی دیگه تو همین ماه مبارک حاجت دلت رو بگیری خدا یه فرشته معصوم بزاره تو دلت و خودش پشت و پناهش باشه

نه امید نیستم فقط روزای پریودی دیوونه میشم

همین روزا ک شیطون بهت غلبه میکنه بخدا منم مینشستم عین خنگا گریه میکردم سر شوهرم داد میزدم بشقابو پر میکررم میشکوندم موقع ظرف شسنن الان خیلی اروم شدم شکر خدا همین آرامش ایشالا ثمره شادی میشه برای هممون

انشاءالله هرچه زودترخدا به شما ومن و همه ی منتظرا به زودی زود به حق همین روزهای عزیز بچه هایی سالم و صالح بده، منم یکسال منتظرم و این روزا موعدمه😕

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تو رو خدا ول کنید بابا تو بچه دار شدن هیچی نیست...من بچه ام ۵ماهشه عاشقشم و خیلی دوسش دارم ولی من ۵ماهه حسرت ۳ساعت خوابیدن به دلم مونده...روانی شددددم چیه هی بچه بچه می کنید.بچه دار میشید همتون و به حرررفم میرسید

تو رو خدا ول کنید بابا تو بچه دار شدن هیچی نیست...من بچه ام ۵ماهشه عاشقشم و خیلی دوسش دارم ولی من ۵م ...

درد نداشتنش نداشتی ک اینجور میگی...خدا واست نگهش داره قدرش رو بدون به خوابم میرسی