2777
2789
عنوان

قیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 42 پست
انقدر گفتیم زبونمون مو در آورد، همون‌خودمون‌بشینیم خونه کلاه خودمونو نکه داریم بسه

بابا خب مردم چقد نرن نیان عه .تازه میگن پیک جدیدش پاییزه واقعا تایه سال هیچکس نره جایی مگه میشه .خودشون دارن میگن باید مدارا و مراعات کنید .پس‌ما که زایمان میکنیم چی بالخره یکی باید بیاد پیشمون ازمون نگه داری کنه 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه،الان همه رفت و امد میکنن دیشب دکتر مردانی گفت بیشتر از ده نفر نباشید که ازدیاد شه وگرنه طور ...

۱۰ نفر توی چه قدر جا؟ با چه تهویه ای؟!

وقتی میگفتن از خونه بیرون نرید هیچکی گوش نکرد حالا که اینطوری سیگنال هم میدن😒

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
بابا خب مردم چقد نرن نیان عه .تازه میگن پیک جدیدش پاییزه واقعا تایه سال هیچکس نره جایی مگه میه .خود ...

خود دانید،همین رفت و امداس ،که باعث میشه الان‌یه جایی مث خوزستان فاجعه بشه ،اتفاقا شما که بارداری باید بیشتر نگران خودت و نوزاد ت باشی،نه نگران رفت و آمد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بابا خب مردم چقد نرن نیان عه .تازه میگن پیک جدیدش پاییزه واقعا تایه سال هیچکس نره جایی مگه میشه .خود ...

اینقد گیر ندین ..من خودم‌یه ساله پدر مادرمو ندیدم..قرار بود عید بریم ک نرفتیم..از زمان انفولانزاهم تو قرنطینه م..ینی از دی ماه دیگ بهمن و اسفندم جایی نرفتم..الانم‌مجبورم دعوت کنم!

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
سوال منم هس😩

من که دو ماهه و نیمه تمام هرچی مراقب کرده بودم هرچی قرنطینه کردم هرچی رشته کردم پنبه شد ، دود شد رفت هوا 

پدر بزرگم فوت کرد از اونجایی که هیچکس اینجا نیس جز من همه از شهرهای دیگه اومدن خونه من و وااای دیگه نگم روزه 

مهمون 

حلوا 

مراسم 

ناهار و صبحانه برای مهمان هایی روزه نبودن

۷۲ ساعت تمام بیخوابی 

هرکسی هم میرفت بیرون دنبال کارهای مراسم بود چون داغ دار بود و کم طاقت میگفتم وایسید جلوی در ضدعفونی بکنمتون بهشون بر میخورد و عصبانی میشدن 

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
بابا خب مردم چقد نرن نیان عه .تازه میگن پیک جدیدش پاییزه واقعا تایه سال هیچکس نره جایی مگه میشه .خود ...

مسئله اینه مراعات و رعایت همش خود گول زدنه، اگه اینطوری کادر پزشکی از خیلی ها بیشتر رعایت کردن پس چرا خیلی هاشون درگیر شدن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
هست.... الان شیش ماهه این ویروس وجود داره شیش ماه دیگه باشه چی 

هرچی کمتر رعایت بشه دیرتر تموم میشه مگر وقتی که واکنسش بیاد و رایگان به همه بزنن که هیچوقت این اتفاق نمیفته.این مردم بیخیالم خودشون نمیرن هزینه کنن واکسن بزنن

من هروقت به مهمونی فکر میکنم با خودم میگم اگه مامانم یا هرکدوم از عزیزانم دور از جون، بگیرن چی؟ حتی اگه فوت هم نکنن احتمالا کلی باید زجر بکشن. 

اگه دل آدم بگیره بخاطر توی خونه موندن بعدا میشه با مسافرت جبرانش کرد، ولی دور از جون همه، مرگ که جبران نداره...

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
نمیشه جلو همرو گرفت که .

شاید نشه حکومت نظامی کرد و جلوی مردمو گرفت ولی میشه حداقل این حرفا رو نزنن که مردم فکر نکنن دیگه خطری نیس