2777
2789
عنوان

همه چی ازاد😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سرشون ک دخترای مردمو بی ابرو میکنن البته تو سر اون دخترام خاک کب ساز اینا میرقصن

اره عزیزم تا دختر نره تو لایوش که نمیتونه بگه لخت شو اونم لخت شه  یا خدا حتی یکی از لایواشو ببینی  به خدا تا چند هفته از ادم بودنت خجالت میکشی

البته من کلن اینستا ندارم ولی  تو یوتویوب همه  لایواش ذخیره شده اونجا دیدم 

درخواست🚫
در ادامه باید بگم وقتمو با کارم و کتاب خوندن و فیلم دیدن پر میکنم تا احساس ناراحتی میکنم سریع خودمو ...

🙏🙏🙏🙏

مهم نیس چقدر بالایی مهم اینه ک اون بالا لاشخوری یا عقاب؟؟؟؟😏😏😏😏

از بچه دار نشدن که میدونم حکمت خداست.ولی حرف اطرافیان ک پشت سرمه دلمو میسوزونه.مخصوصا خانواده شوهر.دیروز بچه خواهرشوهرم بهم میگفت باید سوزن بزنی تا بچه بیاری بچش نه سالشه.ای خدا همشو سپردم دست خودت با این بنده های بی خودت

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
از بچه دار نشدن که میدونم حکمت خداست.ولی حرف اطرافیان ک پشت سرمه دلمو میسوزونه.مخصوصا خانواده شوهر.د ...

از ته قلبم برات دعا کردم

در ادامه باید بگم وقتمو با کارم و کتاب خوندن و فیلم دیدن پر میکنم تا احساس ناراحتی میکنم سریع خودمو ...

دمت گرم ولی من چند روزه نمیتونم خودمو اروم کنم یادم رفته  چیکارا مبکردم که همه از من میپرسبدن باورت میشه حتی ماسک هم نمیزارم رو صورتم حتی ورزش هیچی نمیدونم چمه

درخواست🚫
از بچه دار نشدن که میدونم حکمت خداست.ولی حرف اطرافیان ک پشت سرمه دلمو میسوزونه.مخصوصا خانواده شوهر.د ...

یه چی بگم همه میدونیم دست خداس ولی اگه خدا بخواد یه مادربزرگ ۹۰ ساله مادر میشه 

روزی یه تسبیح ایتالکرسی بخون یه نذریه که دیدم معجزشو 

درخواست🚫
اره عزیزم ولی شرمم اومد که یه اذریه  اون ادم واقعا به فنا رفته  اولاش عالی بووود انگاری زی ...

چ جنبه اي

ايرانيا تتلورو اينجوري كردن

بهش مجوز ندادن

نذاشتن كنسرت بزاره

تو تيم فوتبال راش ندادن

كلا از بچه مشكل داش همونجوري ام ك تو اهنگش گفته مامانش تو حرمسرا كلفت بوده

باباش معتاد بوده جلوشون مواد ميكشيده

و........

🕸🕷🖤
چ جنبه اي ايرانيا تتلورو اينجوري كردن بهش مجوز ندادن نذاشتن كنسرت بزاره تو تيم فوتبال راش ندادن ...

ای کااااش بعضی رفتار ها و طرز حرف زدنشو درست میکرد خیلی خوانندهی با استعدادی هست

من غذا بیشتر از یک روز تو یخچال باشه نمیخورم تو فریزر میذارم یک هفته بعد میخورم اما یخچال نه

والا قراربود خانواده همسرم بیان افطار ،منم از دیشب مرغامو شکم پرکردم ،گذاشتم تو یخچال تا مزه داربشه امروز  بزارم فر .

پدرشوهرم بهانه آورد گفت تا شوهرت نیاد عذر خواهی من عمرا  نمیام . شوهرمم لجش گرفت ،پیام داد بمونه چند روز بعد 😐

بهم گفت عوض اونا خانواده خودت رو برا امشب دعوت کن .

منم حالم گرفته .حوصله مهمون ندارم دیگه خصوصا  حرف و حدیث های بعدش 

گفتم چیکار کنم اینا لااقل خراب نشن 😔

داخل مرغا رب انار و گردو و آلبالو خشکه و کلی پیازداغ ریخته بودم ،موندن رو دستم 😑

حیفم میاد تو این گرونی ...

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..