2777
2789
عنوان

همه چی ازاد😎😎😎

1092 بازدید | 165 پست

هر چی دوست دارین بیااااین بگین مبحث ازاده ازاد...از ارزوهاتون از علایقتون از داشته هااا و نداشته هااااا بیاین سرگرم بشیممممم😍😍😍از شوهراتون و خانوادش بگین ..‌‌راضی هستین ؟؟؟

مهم نیس چقدر بالایی مهم اینه ک اون بالا لاشخوری یا عقاب؟؟؟؟😏😏😏😏

اگر هر کی هر چی بگه فوری درش تخته میشه

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

ورود براى عموم آزاد است؟!

من پاىِ بدى هاى خودم ميمانم......                               من پاىِ بدى هاى توام ميمانم..........                                    بودُ نبودم فرق كرده برات؟! به همه سپردى بگين        سمتم نياد........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردارم از خانواده شوهرم قایم کردم چون اونا همه چیو از من قایم میکنن ۷ هفته ام

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

امروز روز دوقلوهاس😍

ماهم برا نامزدمو و برادرشوهرم ک دوقلو هستن جشن میگیریم امشب😀💃

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

افرین راز دار کی بودی تو 😂😂😂خیلیا میزارن بعد این که جنسیت معلوم شد میگن 

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

خوب کردی 

امیدوارم تا ۷ ماهگی مخفی بمونه 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃