2777
2789

سلام من تو حموم خونمون روزی یکی سوسک مرده میبینم نمیدونم از کجا میان تو حموم توالت فرنگی داریم سقفشم دوسال پیش قبل اینکه بیایم اینجا کاذب پی وی سی نصب کردیم ...نمیدونم از کجا میان ...خونمون سه طبقس ما طبقه سه ایم ده سال ساخته ... خیلی اعصابم خورده سر این مسئله ... تابستون میخوایم نوساز کنیم کل خونه رو از بین نمیرن ؟ یا باید بریم خونه نو ؟ ..تو خونه نو هم سوسک هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی سلام صبحت بخیر و خوشی 

فقط مایع قهرمان بخر بریز تو لوله ی حموم 

از بین میبره کامل

خیالت تخت

هر ماه ی دونه بریز نابودشون میکنه

فقط چون بوی فوق العاده گندی میده 

هواکش یادت نره گلم

سوپر مارکتی ها هم دارن

اسی سلام صبحت بخیر و خوشی  فقط مایع قهرمان بخر بریز تو لوله ی حموم  از بین میبره کامل خ ...

عزیز اخه اصلا درپوش حموم بستس من نمیدونم سوسک یکی دو سانتی از کجا میاد تا نفهمم از کجاس نمیشه کاریش کرد 

نه گلم تو تنها نیستی ؛بدجور رو اعصاب منم هستن

چقد بده صد بار با شوهرم دعوام ش ه همش فک میکنم چون خونه ۱۰ سال ساخته اینطوری دلم میخواد گریه کنم فقط 😢😢😢😢

ب در پوش نیست ک گلم ، شما این کارو انجام بده ضرر نمیکنی ببین بازم میبینی یا نه؟.

بعد هم این موجود بی صاحاب تو جاهای مرطوب زیاد هست ، ی دونه بریز تو چاه دسشویی یکی هم حموم 

ب زیر کابینت هاتم از عطاری پود یا خمیر قوی بگیر بزن ببین چ نتیجه ای میده 

اگه بخواهی وایستی جاشو پیدا کنی تا تو رختخوابت،  و تو ظرف های کابینتت  همه جا تو میگیره 

موفق باشی 

ب در پوش نیست ک گلم ، شما این کارو انجام بده ضرر نمیکنی ببین بازم میبینی یا نه؟. بعد هم این موجود ب ...

تو اشپزخونه یه دونه هم نیست حتی ت و دسشویی تو این دوسال فقط تو حموم بوده😣سم رو که میریزم حتما اما خب باید بفهمم از کجا هستن 

چقد بده صد بار با شوهرم دعوام ش ه همش فک میکنم چون خونه ۱۰ سال ساخته اینطوری دلم میخواد گریه کنم فقط ...

اره عزیزم همه جا زیاد شده:ازشون متنفرم چندشن خیلی 😣😣

مراقب فاصله ها باشیم گاهی خیلی زود دیر میشود 😔😔😔