2777
2789
عنوان

حلقه لاغری

457 بازدید | 41 پست

حلقه لاغری تاثیر داره؟؟؟۲ روزه میزنم(البته بلد نیستم و بعد ۱.۲ دقیقه افتادن میوفته دوباره ورمیدارم میزنم) شکم پهلوهام کبود شده چیکار کنم به حلقه زدن ادامه بدم؟؟؟تجربه هاتون رو از حلقه لاغری بهم میگید؟؟؟؟

من هرروز میزنم ورزشه واسم حسابی کمرمو باریک کرده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تاثیر داره از ۱۷ سالگی میزنم روزی نیم ساعت 

کبودی ها طبیعیه ولی از حلقه های پلاستیکی استفاده کن 

حلقه های ژله ای سنگینن و باعث کمر درد میشن ب مرور زمان و مختص ورزشکارهای حرفه ایه 

فرض کن بعد از مرگت خدا بپرسد:خب بهشت چطور بود؟
عکسشو بذار چندوقته میزنی خواهشششششش

دوساله میزنم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ادامه بده عالیه کبودی و دردش بعد چند روز عادی میشه از بین میره .معجزه میکنه البته اگه مشکلاته کمر در ...

نه مشکلی ندارم فقط نمیدونم بذارم کبودیش خوب بشه بعد بزنم  یا ادامه بدم

دوساله میزنم

منم دارم تازه شروع کردم . کامل آب میکنه ؟ من لاغرم شکم پهلومم کمه ولی دوس دارم صفر بشه چربی دور شکم و پهلوم . تو فکرش بودم بعدا ساکشن کنم 😁 ‌ البته میگم خیلی کم دارم شکم پهلو اصلا مشخص نیست ولی خیلی حساسم روش