2777
2789
عنوان

حلقه لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 41 پست
منم دارم تازه شروع کردم . کامل آب میکنه ؟ من لاغرم شکم پهلومم کمه ولی دوس دارم صفر بشه چربی دور شکم ...

باید مدام بزنی عزیزم اره خیلی موثره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره خیلی تاثیر داره اگه رژیم هم بگیری این کبودیا میره و عادت میکنی کلا بعد یمدت حتی درد هم احساس نم ...

من هی میوفته هی ورمیدارم رو هم رفته ۱ ربع میزنم اینم تاثیر داره یا باید یک سره بزنم؟؟؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

باید مدام بزنی عزیزم اره خیلی موثره

من هرچی میزنم کبود نمیشم فقط درد میگیره جاش . همه میگن اولش کبود میشه . باید کبود شه حتما؟ میگم نکنه اشتباه میزنم یا ضربش به اندازه کافی محکم نیست

من هرچی میزنم کبود نمیشم فقط درد میگیره جاش . همه میگن اولش کبود میشه . باید کبود شه حتما؟ میگم نکنه ...

منم میخوره ب استخون لگنم دردم میگیره ولی تسلیم نمیشم 😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منم میزنم مامانم میگه رو معدت نزن🤣یه سره رو سینه معدم اصلا رو پهلو نمیتونم نگه دارم

الهی 😂😂😂

من هی میوفته هی ورمیدارم رو هم رفته ۱ ربع میزنم اینم تاثیر داره یا باید یک سره بزنم؟؟؟

من اوایل فقط یک دقیقه میتونستم بزنم😐😂 هم درد داشت هم هی میوفتاد ولی الان تا یک ساعت هم میتونم بخاطر اینکه زانوهام اسیب نبینن نیم ساعت میزنم

کمکم با تکرار یاد میگیری 

منم وقتی میافته میکوبه رو زانوم

مواظب باش گلم 

من اوایل فقط یک دقیقه میتونستم بزنم😐😂 هم درد داشت هم هی میوفتاد ولی الان تا یک ساعت هم میتونم بخاط ...

🤣🤣😂منم رکوردم ۲ دقیقه پشت همه هی به خودم امیدواری میدم میگم تازه ۲.۳ روزه شروع کردی تمرین کن و...اولش ۱ ثانیه هم نمیتونسم باز بهتر شدم ....خدا کنه گگم بتونم مثل شما خوب برم😍😍😍عروسیمم نزدیک خواهرشوهر هی تیکه میپرونه کثافت خواهرمم همش میگه لباس تنت پیدا نمیشه ها..سایزم ۴۲ میرم دیوار میبینم همه لباس عروس ها تا ۴۰ افسرده میشم میام😭😐

فدات مرسی 😚 معمولا نمیافته گاهی وقتا درمیره 😅 

درکت میکنم 👌😂