2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 79 پست
قربونت برم  من اصلا ازشون انتظاری ندارم اما شوهرم میره دلم تنهایی میگیره این وقتا انتظار یه زن ...

هرررر چی بگی حق داری ،اما خب چه میشه کرد فک کن به شوهرتم بگی،اونا بفهمن ،اون زنگ زدن و یاد کردن دیگه ارزشی نداره فدات شم

چطور شده این دفعه نتونستی بری پیش خانواده ت؟تنهایی با بچه سخته..اگه دوستی اشنایی خواهری داری برو باهاشون خوشبگذرون

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خیلی سخته که ای کاش خودتم باهاش میرفتی تو این 5 6 ماه سر نمیزنه بهتون؟ 

شاید دوروز وسطش بیاد اره واقعا سخته 

منم بخاطر بچه دیگه نمیرم باهاش  واسه همین از خانواده شوهرم ناراحتم 

اصلا نمیگن من دوروز اول چی کشیدم خوبم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون ولنگاره به همه فحش میده منم خیلی احترام‌گذاشتم اینا فکر کردن خبریه همش سرشون تو زندگیمه شوهرمو پ ...

نمیدونم چرا احترام آخر عاقبت نداره 

منم کشیدم 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
ای با با نمیشه بی خیال شکایت بشی  خدایی نکرده رو زندگیت اثر نذاره  اخه اونا اینطوری به ه ...

قطع رابطه م با اون خواهرش صحبت میکردم‌گوشی گرفته فحش داده 

نه نمیشه باید شکایت کنم حالش گرفته شه 

هرررر چی بگی حق داری ،اما خب چه میشه کرد فک کن به شوهرتم بگی،اونا بفهمن ،اون زنگ زدن و یاد کردن دیگه ...

فدات بشم خودم خواستم تنها باشم 

اینطوری راحترم 

با اینکه خانوادم خیلی هوام و دارن اما سخته که بار ببندم منم برم خونه مامانم 

خونه خودم راحت ترم

دعوای شما به اونا چه ؟ خواهر شوهرت مجرده ؟

از من بدشون میاد قصدشون بهم زدن زندگیمه میدونن شوهرم دهن بینه فرقی نداره متاهل و مجردش حتی برادرشوهرامم تو زندگیمن 

به خاطرشون کتک خوردم فحش شنیدم به خانواده م توهین کردن از شوهرم بگیر تا خانواده ش حالا نمیگذرم 

واقعا بی معرفتن  اینا هر وقت شوهرم جوابشونو نده خودشون و برای من عزیز میکنن جواب بده محل من نم ...

ببین عزیزم از قدیم میگن جواب ابلهان خاموش ایست

اینا شخصیت ندارن اصلا نباید بهشون فکر کنی بزار به جهنم که زنگ نزدن بی شخصیتی خودشونو ثابت کردن 

تو هم اگه چیزی شد باید زنگ میزدی زنگ نزن وقتی ازت گلایه کردن بگو پسرت چند با نبود حال منو نوه تونو پرسیدید که من بپرسم

برام دعا کنید نی‌نی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
هزیزم زندگیت خراب نشه خدابی نکرده

الانشم خراب هست فقط اینطوری میتونم بشونمشون سر جاشون 

شوهرم رو ۱۰ روزه پر کردن نه زنگ میزنه نه دکتر میبره نه لباس میخره فقط مواد غذایی میخره 

اگه شوهرم دهن بین‌نبود شکایت نمیکردم ولی باید تقاص دلمو بدن که کاری کردن از ۹ ماه زندگی فقط ۵ ماه زندگی کنم

فدات بشم خودم خواستم تنها باشم  اینطوری راحترم  با اینکه خانوادم خیلی هوام و دارن اما سخ ...

واقعا هم همینطوره ، ادم خونه خودش راحت تره

خدا حفظشون کنه عزیزم ،تا اونا رو داری غم هیچکس و هیچ چیزی رو نخور گلم

همه دنیا فدای یه لبخند بچه ت 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خدا لعنتشون کنه

نفرینم پشتشونه منو به جایی رسوندن خودشون و شوهرم که به شوهرم میگم جنازتو بیارن گریه م‌نمیکنم فقط دلم واسه خودم و شوقم واسه خرید جهیزیه م میسوزه 

تختم رو میبینم‌گریه م میگیره مبلا همه چی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز