2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 79 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باز اين خوبه، من كه شوهرم نباشه بايد بچمم بردارم برم به اونا سر بزنم، اونا نه تنها حالمو نميپرسن بلكه توقع دارن من حالشونو بپرسم

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
چرا  رفته ماموریت چند ماه نیست

چه سخت

چند ماااه!نمیشه شمام همراهشون برید؟شرکت نفتیه رو نفکش ن یا کشتی تجارتی؟!تنها شغلایی ک دیدم چندین ماه حتی سال تو ماموریت، همین دوتان😅😑

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
حالا به شوهرم بگم یا نه ناراحتیمو

نه وقتی اون زنگ نزده تو هم نزن وقتی برگشت رو سرش خالی کن 

برام دعا کنید نی‌نی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اره صداشو دارم  شوهرم دهن بینه و دعواهامونو خبر میده اونام خط میون بهش که محلش نده جاتو جدا کن ...

ای با با نمیشه بی خیال شکایت بشی 

خدایی نکرده رو زندگیت اثر نذاره 

اخه اونا اینطوری به هدفشون میرسن 

نمیشه باهاش قطع رابطه کنید ؟ 

حالا من نفهمیدم زنگ بزنن یا نه برام سوال شد 

کلا خانواده شوهر به خصوص مادر شوهر کلا مقصره بیاد بده نیاد بده بگه بده نگه بده بخوره بده نخوره بده کلا مادرشوهر خوب مادرشوهر مرده است

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اره صداشو دارم  شوهرم دهن بینه و دعواهامونو خبر میده اونام خط میون بهش که محلش نده جاتو جدا کن ...

دعوای شما به اونا چه ؟

خواهر شوهرت مجرده ؟

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
عزیزم سر کار میره راه دور کار میکنه معمولا ۵ ۶ ماه میره چند مله خونس

خیلی سخته که ای کاش خودتم باهاش میرفتی

تو این 5 6 ماه سر نمیزنه بهتون؟ 

برام دعا کنید نی‌نی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
حالا به شوهرم بگم یا نه ناراحتیمو

آره بگو با زبون خوش و بدون قهر و دعوا..چون تقصیر شوهرت که نیست.تقصیر اوناس

من به شوهرم میگم که خیلی زنگ زدن و فلان حرفا رو گفتن

تازه صداشونم ضبط میکنم😂

آره من روانشناسم همتونو خوب میشناسم 🤙🏻

چیزی به شوهرت نگو  شاید گذاشتن چند روز بگذره بعد تماس بگیرن حال و احوال کنن بهر حال حتی اگه ک ...

واقعا بی معرفتن 

اینا هر وقت شوهرم جوابشونو نده خودشون و برای من عزیز میکنن جواب بده محل من نمیدن به اون زنگ میزنن

ای بابا چرا فحش ناموسی داده ؟

چون ولنگاره به همه فحش میده منم خیلی احترام‌گذاشتم اینا فکر کردن خبریه همش سرشون تو زندگیمه شوهرمو پر میکنن من با یه خواهرش صحبت میکردم‌گوشی رو گرفت فحش داد منم به خاطر بی احترامیا و بی محلیا و پر کردن شوهرم دیگه طاقتم تاب شده فردا میرم شکایت میکنم بفهمه یه من ماست چقدر کره داره اینا فکر میکنن من مثل قبلم صدام در نیاد شوهرمم میدونه غیرت نداره جلو خانواده شو بگیره منم بدون اینکه بگم فردا میرم شکایت میکنم تا حکم شلاقشو نگیرم ولش نمیکنم بعد که ابلاعیه بیاد یه دعوای اساسی شوهرم راه میندازه