2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 79 پست
اما دلم واقعا گرفته  اخه همیشه من خونه مامانم میرفتم اما اینسری تنها موندم  کلا خیلی بی ...

توقع نداشته باش این جوری  راحت تری  راستش من توقعی نداشتم زنگ بزنن این قد مشکلات زیاده بابا کی یادش میمونه

پیشگو و خوابگذار اعظم بویو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احترامشون و از مادر پدر خودم بیشتر نگه داشتم 

نه عزیزم توقع نکن ،درسته هر چیزی ،یه بایدی داره

اما نمیشه که رفتار دیگرانو کنترل کرد

فدا سرت

دلتنگ نباشی

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
یا اونطورن یا اینطور

من با شهرم ۱۵۰۰ کیلومتر فاصله دارم

هی زنگ میزنن میگن بیرونم میری؟ یا تو خونه ای

چرا مامانت نمیاد پیشت؟ چرا تو نیومدی اینجا

منم جوابشونو میدم تا دهنشون بسته شه پرروها

آره من روانشناسم همتونو خوب میشناسم 🤙🏻

نه عزیزم توقع نکن ،درسته هر چیزی ،یه بایدی داره اما نمیشه که رفتار دیگرانو کنترل کرد فدا سرت دلتن ...

قربونت برم 

من اصلا ازشون انتظاری ندارم اما شوهرم میره دلم تنهایی میگیره این وقتا انتظار یه زنگ خیلی نیست یا یه اس ام اس حتی

خب اینام خیلی بی معرفتن

برو خونه پدرت تنها نمون تو خونه جخصوصا تو که میگی چند ماه شوهرم نیست یعنی میخای تنها بمونی

از خانواده شوهرت که ابی گرم نشد حداقل برو خونه پدرت

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
کجا رفته که زنگ نزده بهت ؟  ولشون کن بابا من اینقدر احترام گذاشتم همش سرشون تو زندگیمه زندگیمو ...

شوهرم زنگ میزنه خانوادش نمیزنن 

ماموریت رفته گلم چند ماهی جنوبه

کجا رفته که زنگ نزده بهت ؟  ولشون کن بابا من اینقدر احترام گذاشتم همش سرشون تو زندگیمه زندگیمو ...

ای بابا چرا فحش ناموسی داده ؟

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
برو خونه پدرت تنها نمون تو خونه جخصوصا تو که میگی چند ماه شوهرم نیست یعنی میخای تنها بمونی از خانوا ...

میرم سر میزنم 

اما چون بچه دارم سختمه بمونم برمیگردم خونم

واقعا؟؟ وای چه بی تربیت 

اره صداشو دارم 

شوهرم دهن بینه و دعواهامونو خبر میده اونام خط میون بهش که محلش نده جاتو جدا کن دکتر نبرش خرجی نده سختی بهش بده فکر کن خواهرش به من میگه ول کن برو  و فلان منم تا حالا احترام گذاشتم فحشی داد که هم درباره پدرم بود هم خودم حالا فردا پدرمم میبرم جفتی شکایت میکنیم شوهرمم هنوز خبر نداره میخوام شکایت کنم روزی که ابلاغیه بره واسشون صداش در میاد و دعوای شدید که چرا شکایت کردی