2777
2789
عنوان

موکل شوهرم

556 بازدید | 32 پست

بچه ها موکل شوهرم شبانه روز زنگ میزنه اقای فلانی چیکار کنم الان چیکار کنم الاااااان چیکار کنم. دهنمو سرویس کرده عصبی ام

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز داریم ، نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مثل اینکه کل زندگی بانو حول محور همسر و شغلشون چرخ میخوره 🙆♂️

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

مگه شوهرت منشی نداره

منشی دفتر داره شرکتشون ولی خب مراجعین خودش به خودش زنگ میزنن دیگه

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز داریم ، نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

شماره شخصی و کاریش از هم جدا نیس؟ وکالت همینه دیگه

شماره وکالتش جداست ولی خب خاموش نمیکنه که، اخه کارش ضرروری نیست. وکیلو با تراپیست اشتباه میگیره

بگو یه بار جواب درست و حسابی بهش بده بعدم هرلحظه بگه زنگ نزنه

اره باید همین کارو کنم