من 29 این ماه بچم 6 ماهش تموم میشه. یه بچه 3 ساله هم دارم و این دومی هست. سر حاملگی این دومی خیلی حالم بد بود مدام استفراغ میکردم و هرغذایی میخوردم به ثانیه نمیکشید که بی ادبی تو دستشویی بودم. حالا بعد از چند ماه اون حالت های حاملگیم اومده سراغم. درصورتی که جلوگیری داریم.مدام حالت تهوع دارم و آب تو دهنم جمع میشه و چند روزه که استفراغ ذدباره اومده سراغم. رفتم سونو گفت کبد چرب داری ولی سونو رحم نرفتم فقط کبد. حالا نمیدونم بخاطر معدمه یا کبدم یا حاملگی. امکان حاملگی تو 6 ماه اول شیردهی هست ایا؟
سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم مثل تو کابوس شده برام این مسئله منم ویار خیلی وحشتناکی داشتم ۴ ماه مردمو زنده شدم الان همش توهم نکنه باردار باشم رو دارم....حتما پریود هم.نمیشی اینطوری آدم بیشتر نگران میشه..من هفته ای یه بی بیچک میزنم از ترس😭
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰