2777
2789
عنوان

ممکنه دوباره حامله باشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 58 پست
نه شما به عقل ما شک نکن,ما کم وبیش چیزهایی میدونیم الان دیگه زمانی نیست آدم نتونه اطلاعات کسب کنه... ...

اخه من خودم قربانی این نادونی شدم رابطه مشکوک داشتیم اما بدون جلوگیری میگفتم ولش کن بابا حالا مگه میشه با این یه قطره باردار شم بیخیال شدم بعد باردار شدم سقط کردم اما دنیا رو سرم خراب شد چون بدنم ترکید بعد اون خودمو فحش میدادم ک چرا ادم باید نادون باشه و جلوگیری محکم و دقیق نداشته باشع

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

منم الان مثل شما هستم

دخترم ۴ سال و نیم بعدیش ۲ سال و نیم بعدیش ۶ ماه و نیم

و الان هم مشکوک به بارداری هستم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الان مثل شما هستم

دخترم ۴ سال و نیم بعدیش ۲ سال و نیم بعدیش ۶ ماه و نیم

و الان هم مشکوک به بارداری هستم.

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
اخه من خودم قربانی این نادونی شدم رابطه مشکوک داشتیم اما بدون جلوگیری میگفتم ولش کن بابا حالا مگه می ...

خب دیگه وقتی قصد بارداری نداری باید خیلی سفت وسخت جلوگیری داشته باشی...بعضی وقتها دکترها میگن از دو روش استفاده کنین تا قابل اعتمادتر بشه ...ولی به نظر من بهترین راهش بستن لوله هستش حالا یا مرد یا زن...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
منم الان مثل شما هستم دخترم ۴ سال و نیم بعدیش ۲ سال و نیم بعدیش ۶ ماه و نیم و الان هم مشکوک به بار ...

خسته نباشی

خب گلم یه فکری بکن،اینجوری داغون میشی که،😐

زندگی آبتنی کردن در حوضچه اکنون است❤                                                                                                       سهراب سپهری     😍
خسته نباشی خب گلم یه فکری بکن،اینجوری داغون میشی که،😐

چکار کنم

قرص خوردم جواب نداد

ک ا ن د و م استفاده کردم جواب نداد

این سری میخواستم آی یو دی بذارم که کرونا و تعطیلی مطب ها و تعطیلی عید باعث شد نتونم برم

این ماه منتظر پری بودم که برم برا آی یو دی که نیامد 🤪

چکار کنم قرص خوردم جواب نداد ک ا ن د و م استفاده کردم جواب نداد این سری میخواستم آی یو دی بذارم ک ...

قرص چرا جواب نداد

منم مثل تو هم فکر کن با کاندوم حامله شدم،الان هم قرص میخورم و هم طبیعی جلوگیری

از بس میترسم

زندگی آبتنی کردن در حوضچه اکنون است❤                                                                                                       سهراب سپهری     😍
قرص چرا جواب نداد منم مثل تو هم فکر کن با کاندوم حامله شدم،الان هم قرص میخورم و هم طبیعی جلوگیری ...

نمی‌دونم

کلا بهم نمیساخت

خیلی حالم بد میشد

نمی‌دونم کلا بهم نمیساخت خیلی حالم بد میشد

قرصت اسمش چی بود،بعضی قرص ها به همه نمیسازه

من الان یاز میخورم،خیلی خوبه

قرصت اسمش چی بود،بعضی قرص ها به همه نمیسازه من الان یاز میخورم،خیلی خوبه

فک‌کنم اسمش روکین بود

دقیق یادم نیست