2777
2789

من خیلی دنبال دکتر گشتم  دکتر گلجانیان تبریزی رو انتخاب کردم خیلی خیلی راضی هستم و به همه پیشنهاد می‌کنم الان ۵ ساله پیش دکتر گلجانیان تبریزی بینیم و عمل کردم انحراف بینیم و پلیپ و بینی گوشتی داشتم از وقتی عمل شدم خدا رو شکر تا الان ک ۵ ساله مشکلی ندارم

بااخلاق خوش برخورد سه سال عمل بینی انجام خیلی هم راضی هستم
بهترین هستند در کارشون
عالی عالی عالی
کارشون واقعاعالی بود درموردخودم
عالی عالی عااالیییی برای عمل بینی اومدم هم خودم هم دوستام و کسای ک معرفی کردم راضی هستیم????????????

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴ سال پیش بیمارستان طالقانی با ایشون عمل زیبایی داشتم

به شدت افتضاحححح ناراضیم داخل بینیم استخون کج شده ظاهری بینیمم خوب نیس

پاسخگوهم نبودن اون زمان

خلاصه دور و ور این دکتر عوضی نرید اصلا منم مجبورم ترمیم کنم

من ۴ سال پیش بیمارستان طالقانی با ایشون عمل زیبایی داشتم به شدت افتضاحححح ناراضیم داخل بینیم استخون ...

عزیزم میشه یه عکس از بینی تون برام بفرستید . من میخواستم پیش ایشون عمل کنم ولی کامنت شمارو دیدم خواستم ببینم چجوری عمل کرده

من پیش دکتر گلجانیان عمل کردم 

دوبار هم عمل کردم 

بار اول بینی‌مو خراب کردن 

و بعد خیلی راحت کارشون توجیه کردند 

و دوباره عمل کردند 

اول نمیپذیرفتند و هر سری با سوزن روی بینیم کار می‌کردند که متقارن کنند و گوشت بینی منو داغون کردند هنوز هم جاش هست 

هر بار کلی گریه می کردم 

بار دوم هم نامتقارنه

هیچ وقت از سرشون نمیگذرم 

عزیزم میشه بگید چرا ناراضی هستین؟

داخل بینیم استخونش کج شده و راه تنفسی بینیمو سد کرده چسبندگی شدید دارم ظاهر بینیمم فقط قوزش رو از بین برده و همچنان افتادگی داره بینیم و کج هست