2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم دوس دارم بدونم

منم دعایی توسلی نمونده انجام نداده باشم ولی انکار نه انگار

عزیزم میترسم زمانی به اینهمه انتظار پایان بدهی که دیگه رمق و شور شوقی  برای منو بابایی نمونده باشه..  
میشه بپرسم حاجتتون چی بوده 

من این ختم رو گرفتم سر بیست و دومیی خونه خریدم معجزه وار و همون روز بارداریمو فهمیدم رفتم سونو گفت همین امروز قلبش تشکیل شده . 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
زیارت عاشورا بمدت چهل روز روزی یه بار. با سه تالعن و سه تا سلام  غیرممکنه جواب نگیری.

من دو دوره خوندن 

اونم هر دفعه با صدتادلعن و صدتا سلام

ولی....    

عزیزم میترسم زمانی به اینهمه انتظار پایان بدهی که دیگه رمق و شور شوقی  برای منو بابایی نمونده باشه..  
من دو دوره خوندن  اونم هر دفعه با صدتادلعن و صدتا سلام ولی....      

حتمن بصلاح نبوده. نباید ب زور از خدا خاست. ان شالله به بهترین شکل به حاجتت برسی دوستم. 

برات صلوات فرستادم 

ان شالله همگی موقع مرگ ارامش داشته باشیم. و با روح شاد بریم اون دنیا🥰😍
حتمن بصلاح نبوده. نباید ب زور از خدا خاست. ان شالله به بهتر  ین شکل به حاجتت برسی دوستم.  برات ص ...

آخه چرا بچه به صلاح ما نیست 

به بعضیا چندتاوچندتا ناخواسته میده اونام که اصلا ارزشی واسه بچه قائل نیستن

آخه چراااااااااا