2777
2789
خدا بزرگه نگران نباش

کلا هر چی خواستیم تو زندگی قربون خدا برم دقیقا برعکس شد  

عزیزم میترسم زمانی به اینهمه انتظار پایان بدهی که دیگه رمق و شور شوقی  برای منو بابایی نمونده باشه..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهل روز نخوندی  مثلا میشه روزی ۴تا خوند و ده روزه چهل تا رو تمام کرد؟

راستش  یادم نیست کامل خوندم یا نه ولی سر بیست و دومی حاحت کرفتم .

اره گلم میشه سعی کن با توجه بخونی ایات بسیاااار دلربایی هستن من یادمه اشک میریختم از زیبایی ایاتش 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 

من یه بار از نماز امام رضا حاجت گرفتم 

الانم حاجتهای بزرگی دارم دوست دارم بخونم ، ولی دلم میخواد از ته قلبم باشه چون فکر کنم اینجوری جواب بده

حضرت امام رضا علیه السلام فرموده ‏اند: هرگاه دچار امر دشوارى شدى، دو رکعت نماز بخوان؛ در یک رکعت «حمد» و «آیة الکرسى» و در رکعت دیگر «حمد» و «إنّا أَنْزَلْناهُ فی لَیْلَةِ الْقَدْرِ»، سپس ‏قرآن را بردار و بالاى سر خود قرار بده و بگو: أَللَّهُمَّ بِحَقِّ مَنْ أَرْسَلْتَهُ إِلى خَلْقِکَ، وَبِحَقِّ کُلِّ ایَةٍ فیهِ، وَبِحَقِّ کُلِّ مَنْ‏ مَدَحْتَهُ فیهِ عَلَیْکَ، وَبِحَقِّکَ عَلَیْهِ، وَلا نَعْرِفُ أَحَداً أَعْرَفَ بِحَقِّکَ مِنْکَ، خداوندا؛ به حقّ کسى که او را بسوى آفریدگانت فرستادى، و به حقّ هر آیه ‏اى که در آن است، و به حقّ‏ هر کسى که او را در آن مدح و ثناء گفتى و به حقّ تو بر او، و کسى را نمى‏ شناسیم که آشناتر به حقّ تو از خودت باشد. ده ‏مرتبه: «یا سَیِّدی یا اَللَّهُ»، ده مرتبه: بِحَقِّ مُحَمَّدٍ، ده مرتبه: بِحَقِّ عَلِیٍّ، ده ‏مرتبه: بِحَقِّ فاطِمَةَ، ده مرتبه: بِحَقِّ الْحَسَنِ، ده مرتبه: بِحَقِّ الْحُسَیْنِ، ده‏ مرتبه: بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ، ده مرتبه: بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ، ده مرتبه: بِحَقِّ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ، ده مرتبه: بِحَقِّ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ، ده مرتبه: بِحَقِّ عَلِیّ ‏بْنِ مُوسى، ده مرتبه: بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ، ده مرتبه: بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدٍ، ده مرتبه: بِحَقِّ حَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ، ده مرتبه: بِحَقِّ الْحُجَّةِ. اى سرور من؛ اى خدا؛ به حقّ حضرت محمّد صلى الله علیه وآله وسلم، به حقّ حضرت على ‏علیه السلام، به حقّ حضرت فاطمه ‏علیهاالسلام، به حقّ امام حسن‏ علیه السلام، به حقّ امام حسین ‏علیه السلام، به حقّ امام سجّاد علیه السلام، به حقّ امام محمّد باقر علیه السلام، به حقّ امام جعفر صادق‏ علیه السلام، به حقّ ‏امام کاظم علیه السلام، به حقّ امام رضا علیه السلام، به حقّ امام جواد علیه السلام، به حقّ امام هادى ‏علیه السلام، به حقّ امام حسن عسکرى ‏علیه السلام، به حقّ حضرت حجّت ‏علیه السلام. (و اگر چنین کردى) پیش از آنکه از جایت برخیزى، خداوند حاجتت را برآورده مى‏ سازد.(1)

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

سلام خدمت استارتر و دوستان گرامی

دعوت میکنم به این همصدائی بپیوندید.

حاجت روا باشید ان شاء الله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4653491/عشاق-امام-حسین-ع-این-طرح-رو-از-دست-ندهید?page=1

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند
من این ختم رو گرفتم سر بیست و دومیی خونه خریدم معجزه وار و همون روز بارداریمو فهمیدم رفتم سونو گفت ه ...

من یه حاجت دارم که چندساله همه جور دعا ونذر و ختم ونمازی واسش خوندم امانشدکه نشد

امروز،اتفاقی این پست شمارودیدم دوباره امیداومد توی دلم 

منم انشالاتاعید غدیرچهل مرتبه میخونم شاید به لطف خدامنم حاجت گرفتم

دعاکن واسم لطفا که منم تاپیک حاجت روایی بزنم

یاعلی
من یه حاجت دارم که چندساله همه جور دعا ونذر و ختم ونمازی واسش خوندم امانشدکه نشد امروز،اتفاقی این پ ...

عزیزم  دعا میکنم بحق خانم زهرا حاجتت روا شه تا عید غدیر . 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 

سلام

منم بنا بر سفارش قران به " اطعام نیازمندان" از هر کی حاجت داره میخوام که نذر اطعام کنید

انشاا... حاجتتون براورده میشه...بنابر تجربه گفتم

خدا رو شکر که حاجتم را گرفتم و نذرم رو شب عید قربان ادا میکنم

در حد توان خودتون نذر کنید مثلا من یه خانواده نیازمند...

بر قامت دلربای مهدی - صلوات -