2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 52 پست
کاش میبردیش چند جلسه پیش مشاوره

نمیاد فحشم میده که خودت و خانوادت مشکل دارین نه من، نگاه میکنه تو چشام میگه تو در حدم نبودی و نیستی فقط چون دختر ساده ای بودی انتخابت کردم... 

در دنیای من، هیچ آشغالی بازیافت نمی شود... 
اره خوشحالم دارم ازش جدا میشم اما بازم سخته... سخته امشب اخرین شبیه که تو خونه ای هستم که همش 6 ماه ...

خداروشکر کن اجی ک همش ۶ ماه زندگیت تلف شده با همچین ادمی چن سال نبود حتما زندگیه بعدیت قشنگ تره  

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله راهت روشن و پر از خیره.عزیزم وقتی اذیت میشدی بهتر که راحت شدی به این فکر کن خیلیا تو جهنم هس ...

باز خداروشکر خانواده ای دارم که مثل کوه پشتم هستن، حاظر نیستن خاری بره تو پام

خداروشکر کن اجی ک همش ۶ ماه زندگیت تلف شده با همچین ادمی چن سال نبود حتما زندگیه بعدیت قشنگ تر ...

اره بازم خداروشکر چند سال زندگیم به پاش حروم نشد ادم قدرنشناس

نمیاد فحشم میده که خودت و خانوادت مشکل دارین نه من، نگاه میکنه تو چشام میگه تو در حدم نبودی و نیستی ...

پس خیلی مشکل داره...انشالله آینده خوبی در انتظارت باشه عزیزم

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺
خب ایا عذابت میده توزندگی اگه عذابت میده پس نباید ناراحت باشی 

کار من از عذاب گذشته، تو همین تاپیک توضیح دادم واسه یکی  از دوستان بخونین متوجه دردام میشین

باز خداروشکر خانواده ای دارم که مثل کوه پشتم هستن، حاظر نیستن خاری بره تو پام

خداروشکر هنوز بدی های دنیا اونقدر زیاد نشده که خوبی هاش به چشم نیاد.خدا خانوادت رو حفظ کنه.برو پی خوشبختیت اونقدر خوشبخت شده که این روزا تو زندگیت حذف بشه.بشه یه خاطره دور که زیاد یادت نیاد

پس خیلی مشکل داره...انشالله آینده خوبی در انتظارت باشه عزیزم

خیلی حتی به بچه خودش رحم نکرد ناخواسته باردار شدم اینقد اذیتم کرد و آزارم داد که بخاطر فشار عصبی بچه 3ماهم سقط ‌‌شد

خیلی حتی به بچه خودش رحم نکرد ناخواسته باردار شدم اینقد اذیتم کرد و آزارم داد که بخاطر فشار عصبی بچه ...

وااای آخی عزیزم ناراحت نباش واقعا زندگی کردن با همچین آدمی سخته

خداروشکر هنوز بدی های دنیا اونقدر زیاد نشده که خوبی هاش به چشم نیاد.خدا خانوادت رو حفظ کنه.برو پی خو ...

مرررسی عزیزم خیلی امید دادی بهم با حرفات، انشاالله خدا مشکل شما رو هم حل کنه، انشالله به حق همین شبا زندگیت پر از خوشبختی شه

وااای آخی عزیزم ناراحت نباش واقعا زندگی کردن با همچین آدمی سخته

دیگه اونقد سخته که داریم توافقی جدا میشیم و منم میرم خونه بابام... 

دیگه اونقد سخته که داریم توافقی جدا میشیم و منم میرم خونه بابام... 

انشالله یه ازدواج خوب نصیبت شه‌ و خوشبخت شی 

زیاد بهش فکر نکن بذار بگذره

هیچی 😔😔 هرچی بوده امتحان کردم... حتی 2هفته بیرونم کرد باز با مراسم ریش سفیدی و اینا برگشتم ولی هی ...

یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه یکی دوسال دیگه شوهر بهتری گیرت میاد ان شاء الله 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
خیلی حتی به بچه خودش رحم نکرد ناخواسته باردار شدم اینقد اذیتم کرد و آزارم داد که بخاطر فشار عصبی بچه ...

شانس اوردی الان که بچه نداری فرار کن 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.