2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یه هفته نامزد بودیم که اونم دنبال ازمایش و کارا قبل عقد بود، کلا عجله داشتن که زودتر عقد کنین و ن ...

میدونی چیه این مشکلایی که الان بوجود اومده فقط وفقط بخاطر عدم اشنایی قبل ازدواجه....بنظرم شوهرتم که عجله داشته سریع عقد وعروسی برگزار بشه بخاطر همین بوده...که ممکنه اخلاق و روحیاتو بیشتر بشناسی ومنصرف بشی....

شما میدونین چجوری عکس پروفایل بزارم؟! میگه آدرس یافت نشد

دوباره امتحان کن شاید تصوریری که می خوای بزاری هم خوانی نداشته باشه.اون من زدم رو اون سه خط کناره نی نی سایته من مشخصاتم اومد پروفایل قبلی رو حذف کردم یه چدید گذاشتم نوشت ثبت شد.دوباره امتحان کن

میخوام عکس پروفایل بزارم میگه ادرس مورد نظر یافت نشد. چرا؟ 

بیا فاطمه گذاشتم 😂😂 حتما اشتباه میزاری یا عکست مناسب نیست یه چی دیگه بزار

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
خیلی خووووبی 😂😂😂💜

😘😍😍😍😍🤣🤣🤣🤣🤣

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
میدونی چیه این مشکلایی که الان بوجود اومده فقط وفقط بخاطر عدم اشنایی قبل ازدواجه....بنظرم شوهرتم که ...

اره مشکل اصلی ما عدم شناخت از همدیگه بود چون ازدواجمون سنتی بود، هیچ کدوم از اخلاقای بدش رو هم نگفته بود بهم... 

در دنیای من، هیچ آشغالی بازیافت نمی شود...