2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 52 پست
خیلی حتی به بچه خودش رحم نکرد ناخواسته باردار شدم اینقد اذیتم کرد و آزارم داد که بخاطر فشار عصبی بچه ...

خداروشکر کن که بچه نداری و یک عمر پاسوز نشدی انشاا...دوباره ازدواج میکنی و خوشبخت میشی قدر خانوادتم خیلی بدون عزیزم

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
دیگه اونقد سخته که داریم توافقی جدا میشیم و منم میرم خونه بابام... 

من تاپیکاتو خوندم یکم، خصوصا اولی که مشکلتو گفته بودی....میگم اسی این چیزایی که از رفتارو اخلاقش گفتی قبل ازدواج حتی یه ذرشم متوجه نشده بودی؟؟؟؟؟؟🤔🤔

اصلا چجور شد باهاش ازدواج کردی؟؟؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرررسی عزیزم خیلی امید دادی بهم با حرفات، انشاالله خدا مشکل شما رو هم حل کنه، انشالله به حق همین شبا ...

ممنون خوشگل خانوم.ایشالله یه روز همینجا یه تاپیک بزنی که خوشبخت ترین شدی.میشی امیدت به خدا باشه.هیچ کس رو نا امید از دره خونش نرونده

دیگه خدا خودش رحم کرد بهم و بردش، وگرنه یکی دیگم بدبخت میشد

دقیقا عزیزم خدا دوستت داشت 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
خداروشکر کن که بچه نداری و یک عمر پاسوز نشدی انشاا...دوباره ازدواج میکنی و خوشبخت میشی قدر خانوادتم ...

مررسی عزیزم بابت دعات، تنها دلخوشیم که این روزا رو میگذرونم خانوادمم اگه نداشتمشون قطعا دووم نیاورده بودم تا الان

در دنیای من، هیچ آشغالی بازیافت نمی شود... 
من تاپیکاتو خوندم یکم، خصوصا اولی که مشکلتو گفته بودی....میگم اسی این چیزایی که از رفتارو اخلاقش گفت ...

ما یه هفته نامزد بودیم که اونم دنبال ازمایش و کارا قبل عقد بود، کلا عجله داشتن که زودتر عقد کنین و نامحرمید گناهه باهام میرید و میاید خانوادش خیلی حساس بودن... 

دیگه تو عقد بد اخلاقیاشو یکمی دیدم ولی از وقتی اومدم خونمون دیگه رسید به اوج دیگه ازار جسمی و روحیش شروع شد و با مشاورم حرف زدم گفت اختلال روانی و جنسی و خودبینی مزمن داره، خیلی تلاش کردم درست کنم زندگیمو اما نشد و دیگه باهاش حرف زدم که توافقی جداشیم

ممنون خوشگل خانوم.ایشالله یه روز همینجا یه تاپیک بزنی که خوشبخت ترین شدی.میشی امیدت به خدا باشه.هیچ ...

فدات‌م من چقد دلت مهربونه اخه، 💜😘

همچنین شما عزیزم

امضات 😂😂 چکار مردم داری اخه 😂

من به همه کار دارم 😂

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
شوهر منم تهش اضافه کن 😂😂😂

اسمت فاطمست؟ الان اضافه میکنم😮🤣